Oyunda gerekli birkaç güncelleme

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Zümrüd-ü_Anka tarafından 22 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Sizce bu güncellemeler olmalı mı ?

1. Evet, oyuna bu güncellemeler gerekli.

64,3%
  2. Hayır, oyun bu şekilde iyi.

35,7%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar. Sizlere oyunun biraz daha oynanabilir hale gelmesi için birkaç öneri sunacağım. Olumlu veya olumsuz yorumlarınızı esirgememenizi istiyorum.

1) x2 lazerinin kredi ile satılması görüşündeyim. Gerekli silah geliştirmelerini yapmış oyuncular için x1 yaratık keserken yeterli olabilir fakat yeni başlayan ve alt seviye oyuncular için pek de yeterli değil. Ayrıca yine üst seviye oyuncular x2 lazerini kolay elde edebilirken diğer oyuncular için pek de kolay sayılmaz.
    2) PET yakıtının da kredi ile satılması görüşündeyim. Bu kredinin değersiz olduğu anlamına gelmiyor çünkü şuanda kredi günlük ve haftalık ihaleler için çok gerekli bir para fakat uridium ve kredi masrafları arasında dengesizlik olduğu ortada. PET, arge, korsan kutusu, öge geliştirmeye zaten yeterince uridium harcıyoruz, hiç olmazsa PET yakıtı kredili olsun.
    3) PET tamiri tamir kuponları ile yapılabilsin. Bu şekilde gemiden bile daha masraflı. Vip üyeler için ücretsiz zaten fakat diğer üyeler için gerekli olduğunu düşünüyorum.
    4) Elit kalkan, roket atar ve iris üzerine küçük indirimler eklenerek 5. seviyeden satılsın. Almak isteyen yine aynı şekilde alabilir fakat item fiyatı ve 5. seviye geliştirme masrafından biraz daha indirimle 5. seviye olarak direk alabilirler. Fakat alışverişten alınanlar aynı şekil kalabilir.

Önerilerim bu kadar. Önceden bu fikirleri sunan arkadaşlarım varsa affola. Sizden ricam olumlu veya olumsuz görüşlerinizi yazmanız, eklemek istediğiniz varsa da yazmanızdır.
    İyi forumlar.

2. x2 lazerinin credili olmasına tamamen karşıyım ( belki biraz cimriliktendir) çünkü x2 şimdi credili olursa 2-3 yıl sonra x3 de credili olur sonra yeni lazer cıkarırlar uri ile sonra da nasıl olsa yeni lazer cıktı derler x4 bile credili olabilir bence gerek yok x2nin credili olmasına çok isteniyorsa zaten acık arttırmadan da alınabilir.

pet yakıtı credili olması konusunda haklısın boşa uri masrafı bence de yakıt credili olsun.

pet tamiri tamir kuponu ile yapılmasın çünkü normalde tamir kuponu 500 uri değerindedir fakat pet max 350 uri ile tamir ediliyor ki bu da 150 uri zarar demektir ( bak gene cimrilik :D )

elit kalkan konusunda kararsızım fakat onda da pe olumlu düşünemiyebilrim.

3. Merhaba ,

1- Bu madde için forumda daha önceden açılmış konu mevcut.
    2- Pet yakıtı ile ilgili forumda konu mevcut
    3- Pet tamiri ile ilgili açıldımı hatırlayamadım.
    4- Bu madde için bir yorum yapamayacağım.

İyi forumlar.

4. Jameika-TR

Jameika-TR User

Bence sistem iyi ama yinede bazı maddeler neden olmasın dedirtiriyor aslında bi tek pet yakıtının credi olması iyi olurdu bence ve benim oyum her zamanki gibi diğer arkadaşların yorumlarına göre kullanıcam.

5. sadece pet yakıtı credili olsun bu görüşüne katılıyorum. digerlerine katılmıyorum.
    pet çok yakıyo.

Jameika-TR bunu beğendi.
  6. eyer geliştirilmeli seceneği katsaydın ona oy kullanıcaktım fakat olmadı icin -1 dedim
    1- x2 kredi ile olursa kimse x1 almaz eyer kredi ile olacaksa x1 in 10 katı pahalı olabilir.
    2- pet yakıtının kimseye bi zararı olacağını sanmıyorum ama 2 secenek olabilir kredy yada uri şeklinde yine kredi ile alan yüksek mebla olabilir.
    3- pet tamiri tamir kuponu olsun gereksiz ona tamir kuponumu biriktiricekler
    4- daha önceden geliştirme yapanlara haksızlık olacağına inanıyorum bence olumsuz.

7. pet yakıtının kredili olmasına karşıyım çünkü o zaman kombo tamir ve kamikaze 3 gibi önemli ekipmanlar çok daha fazla kullanılır.

8. bak burda yanlış düşünüyorsun. vip olan adam kombo ve kami kullanır. benim vip yok şahsen kami ve kombo hiç kullanmıyorum. niye boşa yakıt harcıyor. vip olan adam sürekli kullanır. ama yakıt credili olursa pete verdigimiz uri cebimizde kalır.

9. yani bilemiyorum neyse ya 12.500 uri cepte kalsa ne olur kalmasa ne olur. +1 :)

10. x2 lazerinin kredi ile satılması fikrinin oyunun dengesini bozacağını sanmıyorum, herkes alır evet ama x2 yaratık kesmekten başka bir işe yaramıyor hiç olmazsa kasılmada kolaylık olur. Bunu 100 kredilik roket ile 500 kredilik roket gibi düşünebilirsiniz.
    5. seviye ekipmanlar para ile satılıyor. Önerimde bahsetmek istediğim, normal bir elit kalkan 10.000 uridium, 5. seviye geliştirme masrafı atıyorum 10.000 uridium ise toplamda 20.000 uridium yapar ve direk 5. seviye olarak almak isteyene 18.000 uridiumdan satılabilir. İsteyen 1. seviyeden de alabilir. Bu da oyunun dengesini değiştirmez.
    PET başlı başına bir masraf bir o kadar da gerekli bir şey. Hiç olmazsa yakıtı kredi ile olursa gemimizin ve PET in diğer masraflarını uridium ile yapmamız kolaylaşır.
    Bu önerileri sunmamın amacı, oyundaki alt seviye gemilerin gelişimlerini biraz daha kolaylaştırmak ve oyunun sadece uridium üzerine kurulmasını engellemektir.
    Yorumlarınız için teşekkür ederim, diğer yorumları da bekleyelim bakalım :)

Jameika-TR bunu beğendi.
  11. 3 olabilir diğerlerinin olmaması görüşündeyim.

Son düzenlenen: 24 Eylül 2014
  12. 12.500 uriye tam depo doluyor. düşünsene 1 ayda ben 6-7 kere depoyu fulluyorum. 12.500*6=75.000 uri az degil. öyle deme :) ;)

Jameika-TR bunu beğendi.
  13. 1 ayda 75 k uri bence az. onun yanında kastığına bakarsan :)

14. DraydiBoy

DraydiBoy User

2. ve 3. maddelere katılıyorum diğerlerine katılmıyorum.

15. Arkadaşa katılıyorum oyunda zaten kasan kasmış x3 x4 hatta full x6 kullanan var x2 credi ile olsunda bare bnm gibi düşük seviyeler biraz daha rahatlasın ha diyeceksiniz bize haksızlık olucak ama tam tersi şuan bize haksızlık oluyor çünkü siz kasarken grup felan yapmışsınızdır illa ki ama şu grup bulmak çok zor herkes rütbeli üstüne üslük kesebilseniz bile sürekli düşman hatta aynı şirketten olup size sırf bossunu çalmaya çalışanlar var pet konusuna gelince ondada haklı bence rütbeliler ve yahutta üs lvller zaten bi kapı yapıyo en az 20 k uri alıyo onlar için sıkıntı olmuyo ama biz yapamayınca petiniz olsa bile uri kasamayınca peti yakıtı olmadığı için kapatmak gerekiyo elit kalkan konusuna fazla katılmıyorum çünkü biz zaten onu zor alıyoruz açıktanki uri ile alana avataj verirlerse bence bu kötü olur

16. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Bir konuda birden fazla fikir bulunursa bizler iletimde bulunamayız.Lütfen tek fikir üzerine yoğunlaşın.Bu şekilde sadece konu olarak devam eder destek alsanızda fikirlerin her birini ayrı ayrı iletemeyiz.Tabiri caizse çöp konu olarak devam eder.

İyi forumlar

17. Prophecy

Prophecy User

2) PET yakıtının da kredi ile satılması gorusune karsiyim.

18. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

pet yakıtı credili olsun görüşüne katılıyorum ama x2 credili olsun kısmı zaten forumda konu olarak mevcut...

19. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

+1 konu güzel hazırlanmış teşekkür ederim ama konularının geliştirilmesi lazım sonuçta bazı özellikler vipliği etkisiz hale getirecek şekilde

Keyifli Forumlar

Jameika-TR bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.