oyunda giderek artan kasmalar

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Default001.ini tarafından 6 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. oyunda gün geçtikçe kasmalar artıyor pcde her şey güncel ve pcyi alalı daha 1 sene olmadı ama en düşük ayarlarda oynanama rağmen darkorbit çok fazla kasıyor hatta öyle ki yaratığa sıkarken 4-5 sn donup kaldığım oluyor ben daha alalı 1 sene olmamış pcyle bu sorunu yaşarken düşük model pclerle oynayanlar nasıl oynuyor gerçekten düşünüyorum bence darkorbit sürekli efekt vs çalışana kadar oynanabilir kılsa çok hoş olacak malum o kadar efekt yapıyorlar oyuna ama zaten kullanamıyoruz boşuna oyunu zorlamasınlar şaşalı efektler yerine daha makul efektler yapsalar çok iyi olacak yoksa bu sorunun başka türlü düzeleceği yok her yenilikten sonra oyunun performansı düşüyor :mad:

polatalemdar311 bunu beğendi.
  2. Senin gene iyiymiş kardeşim 4 ila 5 saniyeymiş ben ne yapayım 15 20 saniye beklediğim oldu sırf bu yuzden 7-8 kere patladım kapıdan atlıyorsun haritalar yüklenmiyor kafayı yıyecez bu gıdısle

3. Nefes

Nefes User

Merhaba

Bende bir oyuncu olarak bazen çok zorlanıyorum bazı konularda haklısınız ben son zamanlardaki donmaları farklı tarayıcılar kullanarak aştğımı düşünüyorum benim kullandığım pc aman aman özellikli bir pc değil benim ekran kartım bile 512mb düşünün yani oyunun kasmalarını son zamanlarda gerek üyelerimizin tavsiyeleri gerekse araştırmalarımdan sonra ilk önce opera daha sonra maxton kullanarak sorunu hallettim tabiki internet hızıda gerçekten çok önemli diye düşünüyorum şuan maxton tarayıcı kullanıyorum ve benim için zor hatta yapması imkansız olan kapılarda bile çok nadir donmalar yaşamaktayım denemediyseniz lütfen birde maxton tarayıcıyı deneyin umarım etkisi olur ve normal standartlara dönersiniz kolay gelsin.

4. maxtonu denedim daha beter kastı :)
    tabi internet hızı da önemli onu es geçmiyorum şu an yaşadığım sorunun yarısı net kaynaklı yoksa oyunu en yüksek ayarda oynayınca donma sürem max 5 snden 7 ye falan çıkıyor ama şikayetçi olmamım sebebi eskiden aynı internet en üst ayarlarda hiç donmadan oynardım hele ki yanlış hatırlamıyorsam 2011 ya da 2012 yılında bir dönem vardı o dönem oyun harikaydı donmalar en alt seviyedeydi o günler aklıma geldikçe sinirleniyorum ister istemez

aslında bu mesajı yazmamın sebebi bpnin birazcık oyuncuları düşünüp ağır efektler yapmak yerine biraz daha basit efekt yapıp oyunun oynanabilir olmasını dile getirmekti sonuçta efekt ayarlarını ayarlayabilsek de oyuna gelen her ekstra efek oyuna yük bindiriyor ayarlasanız bile etkisi azalıyor bilmiyorum bu yazdıklarımız bpye ulaşır mı ama böyle giderse bir çok oyuncu ilerde bu oyunu oynayamaz duruma gelebilir benim endişem bu yönde :(

5. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

Merhaba;

bu durum genel olarak bilgisayarının ram inin düşük olması durumunda oluyor ve tek çözümü ya efektleri düşürmek yada ram yükseltme. Gün geçtikçe efektlerin kalitesi artıyor buda daha gelişmiş bir sistem istiyor isterseniz "Güncelleme ve Fikir Havuzu" kısmına bu konu ile ilgili bir fikir açabilirsiniz. Eğer yeterli desteği alırsa ana kumanda merkezine iletiriz

iyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.