Oyunda Hangi Yolu izlemeliyim

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve MuratHancı tarafından 25 Ekim 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. merhaba 22 seviyedeyim 36 arge gemim var

lava cyborg
    10 iris 10 havoc 10 herkül mevcut ufaktan sıpartanları yapıyorum.
    5 adet lf4 hp
    4 adet lf4 md
    6 adet lf4 pd var.
    lf4 sayısız var geliştirmeler full nimesis için bikaç parça kaldı.
    ve son olarak 2.200.000 uri mevcut.

sizce ne yapmalıyım ? nasıl ilerlemeliyim ? fikirlerinize ihtiyacım var.

2. HASAFET.

HASAFET. Guest

Öncelikle selamlar,

Konunuzu yeni başlayanlar bölümüne taşıyacağım çünkü buradan belli bi yere kadar bilgi alabilirsiniz ve mesajınız gerilerde kalır.
    Oradan daha tatminkar cevaplar alabilirsiniz.

Benim size tavsiyem Cumartesi gece başlayacak olan lazer fırtınası etkinliğinde hiper ve magma lf4 kasmanız'dan yana olacaktır.
    Aşağıda belirtiğim türleri bu 3 kapı 1 gün boyunca %100 şans ile verecek.
    Toplamda 23 hp lf4 yaparsınız 23 de magma lf4 geminize ve petinize yetecek kadar yaptık'dan sonra geminiz sağlam duruma gelecektir.

Detaylı bilgi için buradan ulaşabilirsiniz.

• Delta -> HP-LF-4
    • Kappa -> PD-LF-4
    • Zeta -> MD-LF-4

Keyifli Forumlar.

3. KATALONYA

KATALONYA User

Geçen lazer stormda denk gelmişti uridium vardı bunda yok mesela 960k uridium ve iki açık kapım vardı en son 17 veya 18 tane yapmıştım 9 magma 8hp olması lazım sen bu uridiumla indirim paketinde varda 23 kapı dönersin bunlardan gelecek uridium miktarı yaklaşık %45ini geri amorte eder 30 tane civarı rahat yaparsın tavsiyem hp lazeri fulle.

4. Peki yeni lf4 Ler harici birşey öneren yokmu ?