-Oyunda Hata Var-

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve {{{Black_EagLe}}} tarafından 27 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ben kami 3 ile kasılıyorum ve bazen patlayan canavarlardan hiç birşey vermiyor onların hammaddesi bile düşmüyor bir değil iki değil birçok kez oldu lütfen bildirin bu hatayı...

2. hata degil en çok hasar veren alır oculeri çop ve uriyi ucbide ilk sen kami atsan bişi alamazsın protegitler kırmızıya donunce kami atsan ve patlasalar sana gelir çılgın cubide ben ilk kami atıom herkez arkamda atıyor genlde 144 uri alıyorum ben

3. Nefes

Nefes User

Merhaba

Bu tür problemlerde biraz hasar aldıktan sonra yada bir kaç yaratık kestikten sonra kamikazenizi atarsanız o zaman çoğunlukla işlem görüyor bu sorun iletildi ve iletilmeye devam ediliyor.

4. kardeş sade kamia tmıyorsun dimi ? arda sıkarak kes

5. Nefes

Nefes User

Merhaba

Konuya gerekli cevap verilmiştir farklı bir sorununuz olduğunda lütfen yeniden yazınız.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.