Oyunda her 30 sanıyede bı bağlantım kopuyor

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -TOSUN-PAŞA- tarafından 17 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Dün geceden bu yana oyuna giriyorum her 30 sanıyede felan yenıden baglan dıyor ..Oysa ki sıfreyı sadece ben bılıyorum bı turlu oynayamıyorum lutfen ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz ?

2. allah askına yeter ya bu insanlar darkorbitin oyun kopmalarından bıktı usandı her 2 günde bir oyun oynanmaz hale geliyor

3. Şifrenden değil kardeşim nasıl bir rezillikse her 30 saniyede bir herkeste bağlantı kopuyor.Serverı yeniden başlatın bişeyler yapın gerekirse 1 gün oynamayız 30sn de bi bağlantı kopmasındansa

4. aynen ya yeter artık ne cektık bu darkorbit hatalarından

5. Aynısı banada bugün olmaya başladı oyun oynanmıyor artık ne çektik hatalardan

6. _SahiNsA_

_SahiNsA_ User

biz yazıyoruz ama bakalım onların umrundamı :)

7. Merhaba Arkadaşlar,

Bizler de sizler gibi birer oyuncuyuz aynı zamanda. Ve bu sorundan biz de mağdur durumdayız. Lütfen biraz anlayışlı olun. Biz sahip olduğumuz tüm bilgileri buradan sizlerle paylaşmaya çalışıyoruz.
    Sorun teknik ekibe iletildi ve üzerinde son sürat uğraşılıyor.
    Biraz beklemede kalın sadece. En kısa sürede sorun düzelecektir.
    Sabrınız ve anlayışınız için teşekkürler.

Konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.