Destek oyunda ılla 2000-3000tl urıdım mı cekmek lazım zevk almak için?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve fbrecep123 tarafından 10 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. fbrecep123

fbrecep123 User

bunedır kı baskına gıderdık eskıden x1 le 4 5 k atarak keserdık sımdı gıttım 122 k x6 yedım nasıl bırsey olmus bu oyun zevk alınmıyor adam gıbı ılla bızde 2000-3000tl yatırıp gırelım 10 dıroıt 30arge full bo2 full lf4 hesapmı yapalım ılla para yatırmak gerekıyorsa nasıl bır oyun bu browser oyunları boyle olmamalı. can sıkıntısından baskına gıttım 6 k vura vura adamı kesıyorum bu arada golı gelıyor x6 122k ??? oyun bu halde gıderse benım emek vere vere yaptıgım seyı adam parayla alıyor adamın rutbesı acemı uzay pılotu 8ırıs 30 arge full lf3 full bo2 full elıt hız gemı...
    onerım su oyunda ya urıdım kasması kolaylassın ya elıt gemılerın kendı harıtası olsun +16 lvl gıbı bızde rahat rahat x3 lere baskına gıdelım yakında bende dahıl oyunda kımse kalmaz bu soyledıklerım kendı dusuncelerım ustune sızde eklersenız sevınırım asla kımseye sunu yapın felan demıyorum bu oyun ıyıce zevk vermemeye baslıyor.

2. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Bahsettiğiniz durumu fikir olarak bildirmek isterseniz "Güncelleme ve Fikir Havuzu" bölümüne konu açabilirsiniz.Konunuzun destek görmesi durumunda merkeze bildirilerek değerlendirmeye alınır fikriniz.

Güncelleme ve Fikir Havuzu bölümüne konu açarken bilinçlenmeniz açısından aşağıda verdiğim linki inceleyebilirsiniz. "Güncelleme ve Fikir Havuzu bölümü kullanımı "

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.