Oyunda Karşılaştığınız Olaylar

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve polatalemdar311 tarafından 24 Nisan 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Arkadaşlar herkesin bildiğiniz gibi oyunda milyarlarca sorun var.

Burada vayyy bee yaa yuhh diyeceğiniz oyunda ki sorunları görsel olarak buraya ekler misiniz?

Şuan aklıma birkaç şeyi söylim portalda olduğum halde haritanın başka bir yerinde gözüküyorum bunu mini map gördüm.Diğeri ise haritanın bir yerinde olduğum halde haritanın diğer ucunda petimin olması :D İstasyon modüllerin yada istasyonun durduk yere kaybolması :D BL haritasında duvardan geçme ;)

Bunlar sürekli başıma geldiği için yarından itibaren ekran görüntüsü alacağım.

Not : Şaka gülme amaçlı açılmış konudur ;)

2. adamın birini kestim portala gidip normal çıkış yaptım .... oyunu tekrar açtığımda kestiğim adam beni kesmiş :) nasıl olduysa artık !?

polatalemdar311 bunu beğendi.
  3. Duvardan geçmek yine iyi de duvarın içinde kalabildiğin anlar oluyor , genelde harita tam yüklenmeden hareket edildiğinde olan bir durum . Oyuna /unstuck komutu gibi bir komut gelmeli , yani gemi sıkıştıktan sonra bu komut girildiğinde gemi en yakındaki boş alana atılacak :)

4. Bunu ilk defa duydum :D

Sağa sola hareket edince bir yerden çıkamadın mı genllikle bana da oldu ama hareket edince diğer taraftan çıkıyorum :D

İstasyonun göbeği nerede :D :D :D

Son düzenlenen: 25 Nisan 2021