Oyunda kasılmanı izin verilmemesi

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve efsanaadam tarafından 8 May 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. efsanaadam

efsanaadam User

Sonra diyorlar neden bu oyunda az kullanıcı var.Birde yazmışlar 90 milyon kullanıcı.Full gemilerin beni patlatmasından gına geldi artık el insaf be adam x-8 de saniyeler içerisinde patlatıyor buna bir çözüm bulunması lazım.Adam geliyor 5-3 pala topluyorum patlatıyor.Hayır bari kaçabilsek adam bir vuruyor 200k onu geçtim birde benden hızlıda gidiyor yani kaçabilme şansın yok.Dokunulmazlık gibi sistem gelsin olmuyor böyle

2. Lyngvia

Lyngvia Guest

Merhaba,

Size tavsiyem bir klan bulmanızdır. Bu sayede oyun içerisinde arkadaşlar edinerek diğer oyuncular ile savaşabilir, kasılırken klandaki arkadaşlarınızdan yardım alabilirsiniz. Buradaki konudan klanlar hakkında detalı bilgiye ulaşabilirsiniz.

Ayrıca Güncelleme ve Fikir Havuzunda yer alan İndex'i inceleyerek bahsettiğiniz koruma sistemi ile ilgili konuları bulup, o konulara destekte bulunabilirsiniz. İndex'e buradan ulaşabilirsiniz.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 8 May 2019
    Manitu bunu beğendi.