Oyunda LAG sorunu

Konusu 'Teknik Konular' forumundadır ve hkmdr tarafından 21 Aralık 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. hkmdr

hkmdr User

13 senedir bu oyunu oynuyorum her sene her gün olduğu gibi hala aynı lag sorunları portaldan atlarken kasmalar takılmalar şimdi gelip bana donanımsal diyen süper zeka arkadaşlar olacaktır internet cafe işletmecisiyim 100 mps hız alıyorum hala lag hala donma bu kadar kendini geliştiremeyen bir oyun görmedim tebrikler

2. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Lag problemi yaşadığınızda burada belirtildiği şekilde Support Ekibi'ne Bildirim yapabilirsiniz.

Dilediğiniz zaman konunuzun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

3. İndirmeli client'e geçildiğinde bu sorunların hiçbiri kalmaycağı düşüncesindeyim.

4. hkmdr

hkmdr User

böyle sorunlar olmasa bile yeni clientte bir .çok bug olacağına o kadar eminim ki anlatamam dostum

5. 6-7 sene önce piyasanın en sağlam bilgisayarını almıştım. Bilgisayar tertemiz jilet gibiydi ki şuan hala onu kullanıyorum. Google chrome dan girmeye çalıştığımda Darkorbit kasıyordu, Mozilladan hiç kasmıyordu. Kısacası bilgisayarın ne kadar iyi olursa olsun arkaplan programları, browser vb oyununa aşırı derecede etki edecektir. Chrome kullanıyorsan kullanma. Mozillayı dene olmadı Operayı dene. Birşeyin yanlış lakin benim oyunumda gram kasma olmuyor, i7-4770 var 6 7 senelik oda aşağıda da internet hızım mevcut. Bende kasmaz iken sende nasıl kasıyor :) ? Demek ki sorun sende.

6. hkmdr

hkmdr User

güzel kardeşim kasma olmasa boşu boşuna burda konu neden açayım manyakmıyım ben :D

7. Kardeşim bende sana diyorum ki hata sende işte lag olsa bende de olurdu ama senelerdir yok bilgisayarım da kötü

8. İnternet sağlayıcılarından da kaynaklı olabilir lag ama oyunda şuanda lag falan yok yağ gibi yağ

9. hkmdr

hkmdr User

sen kralsın tamam

10. eray

eray User

Kapıdan filan atlayınca kasma söz konusu, fps değeri açık oynuyorum normalde 60 sabit olan fps tek hanelere düşüyor.
    Ek olarak donuk labirent haritasında da npc'lere tıkladığım zaman geç algılıyor. Ctrl tuşu ile saldırdığım için bayağı bir rahatsız edici.