Oyunda Online Sayısı Gözüksün

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve [ΛИИKΛ_[гΛ]][170З] tarafından 20 Eylül 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Online sayısı gözüksün mü

1. evet

oy sayısı 15
    93,8%
  2. hayır

oy sayısı 1
    6,3%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaş eski oyuncular bilir eskiden online sayısı gözükürdü bence gayette iyiydi oyunda kaç kişi olduğunu görürdük bence tekrar gelmesi lazım hem oyunda oyuncu sayısının azalıp arttığından oyuncularında haberi olur

anakin5555 ve ÈrroR_™ bunu beğendi.
  2. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

serverlardaki yigilmalar onlensin diye artik yazmiyor olabilirler cunku kalabalik olani seciyoruz genelde.yeni uyelikte de sanirim gelisi guzel servera atiyor hatta. yinede + 1

3. Ben böyle bir konu açmıştım ordan destekleyebilirsin konumu :) +100 oyu var :)

4. takemyhard

takemyhard User

kalabalık serverları rütbeyi daha rahat yükseltebildikleri için tercih ediyorlar... ama benim oynadığım server kalabalık olmamasına rağmen diğerlerinden daha zevkli. oyuncuların rütbeleri düşük görünüyor ama gemilerin çoğu full...bi anda uzmnçvştan 100k yiyebilirsiniz yani :) oyuma gelince bencede görünsün... tam destek :)

5. Katılıyorum kesinlikle gözüksün.

6. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Böyle benzer bir konu vardı aslında o konudan desteğini sürdürebilirsin. :)

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  7. BETERBÖCEK

BETERBÖCEK Guest

Merhabalar,

Yorumunuz kaldırılmıştır. Lütfen fikir belirtirken +1 vb. şeyler yerine daha ayrıntılı fikir belirtme kalıplarını kullanınız.

Buna benzer bir konu mevcuttur. Fikir konusu açmadan evvel lütfen daha önce açılıp açılmadığını kontrol ederek açınız.

Buradan desteğinizi devam ettirin.

Konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar dilerim...

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.