Oyunda Sıkılıyorum

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ★κøπψα$ρøƦ★ tarafından 11 Temmuz 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba,
    Oyunda bir yerlere varmak istiyorum ama oyunu oynarken sıkılıyorum. Gemim kötüde değil sepromlu ağır konfide 9-10k vuruyorum.
    Oyundayken sıkılmamak için ne yapmamı önerirsiniz?

2. .KAPLAN

.KAPLAN User

Merhaba,

Klana girip klan arkadaşlarınızla beraber oynayın.

Sık sık görev yapın.

Oyunun etkinliklerine katılın spaceball v.b.

İyi forumlar...

★κøπψα$ρøƦ★ bunu beğendi.
  3. Cevabın için teşekkürler.
    Oyunu yalnız oynamayı daha çok seviyorum.

Tek başıma cubikon kesmeyi seviyorum ama cubikonu keseceğimde ya düşman geliyor ya da dost birisi gelip çalıyor. Savaşamıyorumda, canım düşük oluyor. Bu da oyundan soğumamı sağlıyor. Uridium kasamıyorum.

4. .KAPLAN

.KAPLAN User

Merhaba,

İttifak olarak çevresi geniş klanlara katılmanızı öneririm.

Görev yaparak oyunda bir amacınız olur böylece canınız sıkılmaz.

Klana katılmasanız bile size eşit oyuncularla arkadaş olun.

İyi forumlar...

5. Farklı oyunlara yönelmeni önerebilirim. Birkaç saat ara vermeden oynuyorsan sıkılman normal :) Müzik dinleyerek sıkılmanı biraz atabilirsin

6. Sürekli aynı şeyleri yapmak sıkıyo tabi insanı fakat bence katlayıcın varsa mesela 2 saat kutu topla sonra 2 saat cubi kesmeye çalış baktın çok düşman var eskileri hatırlamak için palladium topla ve mesela güzel bi klana girersen her pazar 50-60 tane hades dön.Böylece LF-4 eksiklerini tamamlarsın ve baya bi şp tp kristal kasarsın spartan için hem sonunda hades yapıcağını düşünerek kutu toplarsan vs vs daha zevkli hale geliyor oyun eski zevki kalmasa da ..

7. GREED

GREED User

Arkadaş bulmak farz. Ben bu oyunu çok sevip uzun süreler oynuyodum sonra avel arkadaşım(@Darion26) oyunu bıraktı ben de mecburi bîraktım. Şimdi geri dönmüş ben de dönüyorum :)

8. klonaskeri

klonaskeri User

Tut bir acemiyi kolundan kasmaya başla. Emin ol daha çok sarıyor.

9. Cevaplarınız için teşekkürler.
    Burda ne demek istediğinizi anlamadım.

10. _e_m_i_r_

_e_m_i_r_ User

konya spor

oyundakı kullanıcı adınney atarmsın konmusalımderdıne care bulalım

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 12 Temmuz 2017
  11. GREED

GREED User

Klavyeni düzeltecek ise ben atayım ? :D

12. klonaskeri

klonaskeri User

yani oyunda kasılmak isteyen birini bul onu kas. Eğlenceli oluyor. Hem birisine de yardım etmiş olursun.

13. En iyisi kapı yap çok zevkli

14. Oyundaki adımda forumdakiyle aynı.
    2 gün önce zetaya son parçalara 75k uri bastım ve açılmadı. Baya sinirlendim, bir süre oyunu oynamam.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.