Oyunda sıkıntılar bitmiyor!!Yeter artık!!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve eneskaylı1 tarafından 25 Temmuz 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. [​IMG] Oyunun böyle gözüktüğünde bakmayın dakika başı sunu ile bağlantı koptu diyor görevlerim vardıgöstermiyor yaratıklar bana sıkmıyor hayalet gibiyim bundan öncede 1 hesabım vardı onada girince beyaz sayfa açılıyodu zaten sıkılmıştım iyice oyundan sizde verin sıkkıntıyı helal olsun size darkorbit ekibi çok faydanız var destekten mesaj atıyom yok cevap çözüm yok hç bi işe yaradığınızı zannetmiyorum anca ban atın zaten

bu hatanın hiçbirşekilde benle alakası yoktur görev aldım görev yaparken yaratığımı saymadı öbür göreve geçmek için tıkladığımda tıklamayıda saymadı sayfayı yeniledim oyun bu halde darkorbit ekibine söylüyorum millete suç atmayı bırakın

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 25 Temmuz 2018
  2. Aria

Aria User

Oyunda, genel bir sorun var. Bizde de durum benzer. Benimki daha beter hatta, 4-1'de sıkıştım kaldım. Kutu toplamaktan başka bir oyun yok. Ne yaratık ne canavar, arada battleray geliyor kesiyom diğer türlü hiçbir şey yok^^ :D

3. BEN KUTUDA TOPLUYAMIYOM :)AMA CİDDEN YETER ARTIK BEN SORUNU KİŞİSEL ZANNEDİYODUM AZ ÖNCE BAŞKA KONULARDA OKUDU BENİM ÖBÜR HESAPTA GEÇEN GÜN GİTTİ ZATEN FULL IRİS FULL LF3 FULLL KALKAN FULL HIZDIM GİDİNCE BİDE BU OLAY GELİNCE DELİRDİM

4. Aria

Aria User

Düzelir, günlük giriş için gir, 2-3 gün sürer böyle hatalar.

Şu yeni eklenen Nüfus etkinliği bizim servere bozuk eklemişler.
    Söylemiyorlar, Nufus etkinliği geldiğinden beri oyun bozuk.

Bende umursamıyorum. 4-1'de kutu topluyom 1 veya 2 kişi var. İyi uri geliyor.^^

5. [​IMG]
    Bu nasıl sorun?

6. HASAFET.

HASAFET. Guest

Merhaba,

Öncelikle forum kuralları gereğince flood yapmadan tek satır yazmaya özen gösteriniz ve yazılarınızın tamamı büyük harf olmamasınada özen gösteriniz aksi takdirde ceza alabililirsiniz.
    Şikayetiniz için Supporta Oyuna giriş nickinizi yazarak sorunu dile getirirseniz yardımcı olurlar buna ek olarak da,
    mail adresinize bakabilirsiniz eski attığınız mail varsa orada id numaranız yazar.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.