Oyunda Sorun Var

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *KØMΛИĐØ*=»[TÜRK] tarafından 26 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bu kadar olmaz 10 15 belki daha fazla süredir oyunda donma var 15 20 sn duruyor sonra kendine geliyor spacede var çöpleri göremiyoruz donarken falan dün pazar günü LF-4 günü vardı kapı açıp uri yapıcaktım oyun donuyor diye kapıyada giremedim belki lf-4 çıkaracaktım kutudan oda gitti ve rsb emada alıcaktım onlarıda alamıyoruz kapı dada donuyor falan düzelsin artık kaç saattir düzeltilmemiş o kadar kişi şikayet ediyor artık bi reset mi neyse düzelsin oynama isteği kalmıyor insanın içinde çıkıyor düzelicek umuduyla tekrar giriyor yok aynı ya da rsb ema lf-4 havoc gibi hediye verin bu kadar donmanın karşılığı böyle olmalı bence düzelsin rsb falan akşam gidiyor bari uri kasalım akşama kadar rsb alalım bu lag varken kapıda yapılmaz kasılamayızda düzgün.

Son düzenlenen: 26 Ocak 2015
  2. webce

webce User

porttan cıkabılırsen alırsın rsb ni:)

3. herkesi general de yapsınlar mı :D yav gemi tam da kapatılacak haftayı buldu belli ki sinirden kuduracakmışım iyi ki kapatmışlar eyvallah GÖLGE admin :dD

4. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Sorun giderildiği için konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.