Oyunda Sorun Var...!

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by iEmre, Nov 11, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. iEmre

iEmre User

Merhaba Oyunda entresanbir sorun var hem oyun hem chat felaket bir şekilde kasıyor petim bi yerde ben baska bi yerdeyim. Kutu açıyorum 10 sn sonra 5 saniyeyi saymaya baslıyor girebilmek icin 10 dk ugrastım zaten anasayfa git gel yapıyor bi el atabilirmisiniz acaba acilen.

2. Selvi

Selvi User

Aleyküm selam ve rahmetullahi ve berekatühü ve mağfiretühü ebeden daimenbu,
    sıkıntı ile ilgili Dark Orbit oyun kurucuları çalışmalara başlamışdır.Çok yakında bu konu ile ilgili gelişmeler bekliyoruz, lütfen biraz bekleyin ve anlayış gösterin.

3. Merhaba ,

Sıkıntıların kaynağını net olarak bilemiyoruz. Fakat gerekli yere tekrar bildireceğiz.

İyi forumlar.

4. AY_TAŞI

AY_TAŞI User

s.a..chatle ilgili bir sorunmu var oyunda? açılmıyor bi türlü.

5. Merhaba ,

Yaşananların sıkıntıların gerçek sebebini bilemiyoruz. Eğer geçici bir durum ise bir süre sonra düzelecektir. Yine de tedbir olarak incelenmesi ve genel bir sorun varsa düzeltilmesi için gerekli yere tekrar ileteceğiz.

İyi forumlar.

6. AY_TAŞI

AY_TAŞI User

umarım geçicidir, tşkr ed. kolay gelsin.

7. açık artırmada haftalık ihalede spetcum gemisine kredi yatırmıştım ama yatırdığım kredi geçilmiş yatırdığım kredi hesabıma yüklenmemiş ihale eki sisteminemi döndü
    bilgilendirirseniz sevinirim

8. Merhaba ,

Rica ederim görevimiz imkanlar dahilinde sizlere yardımcı olmaktır.

Forum üzerinden her hangi bir inceleme veya işlem yapma şansımız yok. Gerekli bilgilerinizle durumu support'a bildiriniz.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Thread Status:
Not open for further replies.