oyunda sorunmu var

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Tata tarafından 22 Şubat 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. hala girmiyo bugün iyicene saçmaladılar

2. hala bi açıklama yok neden giremiyoruz sabahtan beri

3. HSWCloud

HSWCloud User

şuan giriliyor sorun yok ?

4. zararımız ne olacak korsanda ilk 50 dönüyordum, yarım gün gitti sonrada 60 lara geriledik, 10 oil alacağız 25 yerine 15 oil imi taleip ediyprum

5. Resmen güldürdün :D Oyuna tüm oyuncular giremedi sadece sen değil. bu kadar nasıl düşüyorsunuz anlamıyorum yaş seviyeniz mi düşük sadece bi sen mi akıllısın. Sizin gibiler yüzünden oyun ne hale geliyor. Sinirlenmemek elde değil 15 oil talep ediyorum diyorsun birde

6. versin nolcak istediği 15 oil olsun kardeşimin.sıkıntı tanzimatı niyetine.

7. Sinirlensen ne sinirlenmesen ne akıl çok herhalde sende ama kendine kullanmıyorsun çok belli. Senden daha zeki olduğum kesin gibi, sen gibileri de her şeyi kabul ettiğinden hakkını aramadığıdan embesil muamelesi görmesi doğal, etkinlikte son gün sıralama yakın ne yaparsın, ben hakkım varsa ararım birader. Yorum yapmak için yazmışsın sen gibileride olmasa güzel olur oyun.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.