Oyunda uridium ve credits kasmak için yardım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve xraider774 tarafından 7 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. xraider774

xraider774 User

Merhaba arkadaşlar oyunda yeni gibiyim çok bir bilgim yok ben hemen anlatıyım 8lwlım 1 flexim var 3 lwl gerisinin fotoğrafı buyrun ***

hızlı her iki parayı şuıan elimdekilerle nasıl kasabilirim ayrıntılı söylerseniz sevinirim

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 7 Ekim 2014
  2. kardeşim bu goliath olayından vaz geçin. leonov alıp alt haritalarda ne bulursan keseceksin.

3. xraider774

xraider774 User

aldım birkere bana şuana göre taktik verseniz :/

4. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

İlk olarak forumda link paylaşımı yasaktır.Mesajıma nasıl resim eklerim diyorsanız verdiğim linki inceleyiniz.

https://board-tr.darkorbit.com//threads/s-s-s-mesajima-nasil-resim-eklerim.42609/

Sorunuza gelirsem üye arkadaşımızında dediği gibi bu ekipmanlarla goliat kullanmanızın size hiç bir yararı olmaz.Daha çok geriye sürükler sizi.

Leonow alıp eski haritada kasılarak görev yaparak 15 adet lf3 15 adette bo2 niz olunca goliata geçiş yaparsınız.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.