oyunda yaratık argesi varda yaratık lazeri varda neden gemisi(tasarımı) olmasın

Konusu 'Güncelleme ve Fikir Havuzu' forumundadır ve KOMA..SE..BIRA tarafından 19 Kasım 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

yaratıklara ekstra bonuz sağlayacak gemi olsunmu?

1. evet(olsun)

oy sayısı 139
    97,2%
  2. hayır(olmasın) nedenini açıklayınız lutfen!

oy sayısı 4
    2,8%
  1. Prophecy

Prophecy User

Olabilir, kasılmayı kolaylaştıran fikirlere olumlu bakarım.

caner.123 ve Shadow.sword bunu beğendi.
  2. anakin5555

anakin5555 User

3. PvE Ship olmalı.

4. çok mantıklı olsun mu demememiz gereken bişey olması gereken bişey zaten bence geç bile kalındı kesinlikle olmalı.

Son düzenlenen: 15 Temmuz 2018
  5. Fikir güzel beğendim olmalı.

6. DeMoNs

DeMoNs User

+1 %20 de sadece yaratığa etki edeceği düşünüldüğünde gayet makul insanlara etkinliklerde milyon milyon canlı yaratıklar etkinlik kapılarında uberler yolluyolar ne kadar hızlı kesersek o kadar iyi yaratık ,kapı 10 numara 5 yıldızlık fikir

7. güzel fikir güncel

8. Özellikleri NPClere +%20 hasar
    Özel yetenek olarak da cevrendeki NPClere x kadar hasar vur olabilir
    Ancak bu gemi diğer oyunculara saldırı yapamamalı ve diğer oyunculardan %10 daha fazla hasar almalı bu şekilde hem alana yapılan saldırı diger oyuncuları etkilemez hem de her önüne gelen kasılmak için bu gemiyi almaya çalışmaz leonov gemisinin de hala bir seçenek olarak kalmasını sağlar

9. sayborg gibi yüksek vuran bir gemi varken sadece %20hasar ve %5 tp,şp pve odaklı bir goliat tasarımı olacak pvp de hiçbir özelliği olmayacak zaten

10. xxNamikaze

xxNamikaze User

aslında var Lenovo gemisi kasılmak için nerflenmişti zamanında ama artık zayıf kaldı. O yüzden mantıklı

11. PvE gemisi lazım , bunu bende zamanında düşünmüştüm konunun bu kadar olumlu tepki almasına sevindim +1

12. 1Zackho

1Zackho User

13. bir konu raporlanması için daha ne kadar olumlu oy alması lazım merak ettim.

14. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Raporlamadığımızı kim söyledi ;)
    Konu raporlandıktan sonraki tüm süreç merkez ekibin insiyatifindedir.

İyi forumlar.

15. Normal haritalarda %20 bonus uygundur fakat BL haritalarındaki yaratıklar da göz önüne alınırsa(+130 milyon hp) bu haritalarda özelliği 2-3 katına çıkarmak, NPC hasar bonusunun %60-%90 olması makbuldür. Sonuçta bu haritalarda rekabet...vb koşullar çok ağır olduğu için bot kullanımı 0 dır dolayısıyla farm yapanların hepsi elle yapacağından bu NPC bonusu eminim çoğu online oyuncunun hoşuna gidecektir.

%60 ila %90 arası bonus çok diye düşünenler olabilir fakat halka diziliminin de +%85 kalkan verdiğini unutmayınız.

16. güncel !Gerçekleşmesi dileğiyle :)

17. Viraaa

Viraaa User

valla son zamanlarda gordugum en guzel fikir.

18. Bu konu unutulmasın güncel kalması güzel olur

19. Çok mantıklı bir fikir. Olmasını isterdim. :)

20. Ah o botlar malesef en çok BL haritalarındalar.

Sempatik.57 bunu beğendi.

Sayfayı Paylaş