Oyunda Yaşanan sorunlar hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve karakule26 tarafından 17 Eylül 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. karakule26

karakule26 User

merhaba adminler bu oyun ne hale getirmişsin herşeyinizi bozdunuz çıkış atıyorum tuşlar atanmadı yazıyor ve chatte başkasını atınca biz ne yazdığını görüyor bunedir adminim ne zaman düzelteceksiniz bu oyunu neden bozdunuz...

2. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Başlığınızda gerekli düzenleme işlemlerini yaptım. Ayrıca konu hakkında gerekli raporlama işlemleri yapılmış, sorunların en kısa sürede çözüleceğinden eminiz, lütfen sabırlı olunuz.

Admin sıfatının size ne olduğundan bahsetmek isterim. Admin,
    Buradan anlaşılması gereken bizler ortamı idare etmekle yükümlü kişileriz. Bizler oyunun kodlarına karışmıyoruz, veyahut oyundaki lagları biz oluşturmuyoruz. Bu tarzda konularda bizlere karşı bu tutumunuzu uzun zamandır gözlemliyorum-gözlemliyoruz. Bir çok konuda sizi ve diğer oyuncularımızı uyardığımız gibi tekrardan belirtmek isterim. Bizler Sadece forum takımıyız, inanın oyun içerisinde hangi gemi size ait onu bile bilmiyoruz. Bu son uyarımızdır, Konunuzu kilitliyorum, lütfen bu tarzda konular açmayınız.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.