Oyunda yeniyim nasıl kendimi geliştirebilirim?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KET0 tarafından 13 Nisan 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. KET0

KET0 User

Ben oyuna yeniyim nasıl uridim veya credis kasabileceğimi bilmiyorum ne yapmalıyım?

Gemi:Goliath
    Lazerler: 3 adet LF-3 2, 2 adet LF-2
    Jeneratör:G3N; 2 adet 7900 ve 6900 itici motorlar, 2 adet SG3N-B02 kalkan
    Roketatar:Hellstorm launcher 2
    Ekstralar 10 slot ekleyecek CPU, Roket turbo, hedef yardımı vb...

Bunların çoğunu açık arttırma yoluyla aldım.

1 m Credi ve 30 k uridim var.

Kendimi nasıl geliştirmeliyim sahip olduğum gemiyi nasıl daha güçlü yapabilirim oyunda yeni olduğum için pek bir bilgim yok yardımcı olabilirseniz sevinirim.

2. Merhaba ,

Öncelikle aramıza hoş geldiniz,forum sayfamıza böyle bir soru sorarak iyi yapmışsınız,burası oyunun en iyi anlaşılacağı ve doğru bilgilerin alınabileceği bir ortam forum sayfamıza da her zaman beklerim.Sorunuza gelince bahsettiğiniz ekipmanı kredi ile alarak iyi yapmışsınız.Bu şekilde bir süre daha lazer silahı kalkan jeneratörü ve hız motorunu kredi ile almaya çalışın uridium lar biriksin.Size uygun görevleri takip ederek günlük ve normal görevler gelişmenize katkı sunabilirsiniz.Bakalım arkadaşlardan nasıl yorumlar gelecek.

Keyifli forumlar

Rehber bunu beğendi.
  3. oyun eski günlerini kaybetti serverlar bomboş haritalar bomboş arkadaşlarını da getir kardeş topluca gelin

HaFİFteN-ArıZaLı bunu beğendi.
  4. Merhaba ,

İlk olarak bana kalırsa Goliath için acele etmişsiniz. Bir süre x-3 ve x-4 haritalarında Leonov ile devam edip ekipmanları biraz daha toparlayınca alsaydınız daha iyi olurdu. Ek hangar alıp birisine Leonov koyabilirsiniz.

x-3 ve x-4 haritalarında saimon , mordon , devolarium ve sibelon gibi npc'leri imha ederek kasabilirsiniz. Ayrıca görev alıp yapabilirsiniz. Bir taraftan skylab geliştirmeye başlayabilirsiniz ilerde lazım olacak.

İyi forumlar.

KET0 bunu beğendi.
  5. KET0

KET0 User

Yorumunuz için teşekkür ederim.

Tavsiyenize uydum ve 1 tane ek hangar satın aldım açık arttırmadan faydalanarak leonov'u aldım şimdilik credi ile satılan en pahalı lazerlerim ve 2 tane normal 1 slotlu droid'e sahibim. Umarım 1 tane ek hangar ve leonov' u boşa satın almamışımdır.

Birde yetenek ağacı gibi geliştirmeler var onlar önemli mi?

Son düzenlenen: 14 Nisan 2016
  6. 0BLIVI0N

0BLIVI0N User

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.