Bug / Oyun hatasi Oyundaki 5-2 Haritasındaki BOTLAR

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Mereog tarafından 13 Kasım 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Mereog

Mereog User

oyundaki botlar lag ve bug sorununa neden oluyor bir admin girip haritaları gezmesi bile saniyeler içinde çözüm üretebilecekken beklemek nedendir ?

ΞΞΞΞadidas ve jezabelhere bunu beğendi.
  2. Bilmem kaç bin sabo anni intercepter kesme görevini koyan kişilere bu soruyu mu soruyorsun gerçekten? Ki tr adminlerini kastetmediğini düşünüyorum çünkü adminin elinde kafasına göre banlama yetkisi yok bunu biliyorsundur zaten.

3. Aslında çözüm çok basit;

Görevleri insanların yapabileceği bir seviyeye indirgemek,

Çünkü hiç bir insan Bilmem kaç bin sabo anni intercepter kesme görevini tek başına yapamaz. grupla yapması için, grup bulması gerek. Grup bulsa dahi, harita otomatik pilot dolu olduğu için, yaratık bulmakta yine zorlanacak. Ve bu görevler aylar sürecek.

Kişi kolaya kaçıp HİLE kullanmak zorunda bırakılıyor.

Görevlerden düşman kesme görevlerini çıkarın PUSHİNG biter.

Ve en önemlisi cezalar caydırıcı olmadığı için, herkes kolay yöntemi yani HİLEyi seçiyor.

Bu kadar basit.

4. Ben düşman kesme görevlerinin devam etmesi gerektiğini ve ödüllerin çok daha yüksek olması gerektiğini düşünüyorum. Böylece oyunun bir savaş oyunu olduğunu göstermeli ve insanlar bota atmaya bile korkar hale gelir aktif oyuncu sayısı artar böylece hem botların önüne geçmiş olursunuz hem de komik ödülleri olan görevleri ortadan kaldırmış olursunuz. Düşman kesme görevlerinin maxı 10.000 nin ödülü bile onca emeğe cephaneye değmiyor.

5. Sanırım hiç görmediniz;

Portların aşağı kısmında, birbirini kesen gemiler veya sadece bir gemiyi kesen hesaplar görmediniz o zaman.

Ve siz bunlarla baş edeceksin öyle mi ?

Ödül ne olursa olsun, bu durum her halükarda PUSHİNG yaptırıyor, kolay yoldan hedefe ulaşmak isteyenler için.

Düşman görevi yine olsun, ama ödül yok denecek kadar az olsun, PUSHİNG yine biter.

Daha fazla ödül demek, daha çok PUSHİNG demek.

6. Ödülü olmayan şeyi neden yapıyorlar ki o mantıkla bakarsak demek ki ödülü var açıkçası ben kimsenin 1200 uridyum için yüzlerce binlerce kez patlamaya uğraşacağını sanmıyorum ve doğrusunu söylemek gerekirse şuan pushing yapanlar etkinlik için yapıyorsa yapıyor durup dururken kimse ana görevleri yapmaz. Burada ele aldığımız sorun psuhing sorunuysa dediğiniz gibi görevlere hiç eklemezsiniz hatta pvp yi de kapatın kimse kimseyi kesmesin böylece çözersiniz ama tekrar ediyorum bu bir savaş oyunu adam kesmenin bir ödülü olmalı kesince verilen tp şeref ödülü artmalı ana görev ödülü artmalı bunlar bir botun önüne geçecektir ve bence bu oyunu oynayan herkese oyundaki en büyük sıkıntı ne dersen bot diyecektir pushing ile sorun yaşayan ya %1 yada %2 lik kesimdir. Ki şöylr bişey de var kimi kestiğin belli bi yerden sonra ödül vermeye başlıyor ve seyir defterine yansıyor şöyle örnekle açıklıyım 100 adam kesme görevi olsun vereceği şeref de 30m olsun inan ki rütbeli bir gemi de olsan düz bir gemi de olsan sırf bunun için riske girip de pushing yapıp o 100 adamı kesmezsin gider savaşıp üç beş saatte bitirirsin yapanlar da kolaylıkla belli olup iki üç günlük kazandığı rütbesi gittikten sonra şerefi silindikten gemi ban yedikten görevler de haliyle bitmiş olacağından dolayı hiç kimse pushinge bulaşmaz. Şimdi gelelim neden yapalım ne fayda sağlayacak ödülleri arttırmak düşünsene herkesin bu tür görev kovaladığını oyunda bot namına bişey kalmaz saatte kesilmekten hiçbir şey kasamaz bota atan kalmaz. Adam kesince 1000 şeref yerine ver bakalım 50.000 şerefi bir tane bot kalıyor mu gene azalsın tabi kestikçe psuhingin önüne geçmek için. Tabi bunlar için üzerine kafa patlatmak lazım bu ladar şöylr şöylr olursa bu iş komple düzelir demek imkansız.

7. .Mephistos.

.Mephistos. Board Administrator Team Darkorbit

Merhaba,

Konu içeriği forum kuralları gereği tartışma yaratabileceğinden dolayı kilitlenip arşivlenmiştir. Sorunun çözümü için önerileriniz gerçekten çok iyi ancak bu sorunun cevabını burada alamazsınız bunun cevabını almak için şirket merkezine mail üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.