Oyundaki aşırı problem olan durumlar

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SЄЯSЄЯí●ΜΛЧIИ●ΚΛƒΛ tarafından 8 Kasım 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. herkese merhaba 10 yılı aşkındır darkorbit sever bir oyuncu olarak oyunumu oynuyorum hileye hurdaya hiç bulaşmadım fakat 10 yıldır gördügüm kutu toplayan kapı yapan daha sonradan oyuna dahil edilen palladium haritasıda dahil palladium toplayanlar botlar otomatik işaret atanlar hatta ve hatta kamufle olarak adam kesen gemiler klanlar oyuncular gördü bu gözler halada görüyor 1.cisi bu işe kesin ve net olarak ne zaman son verilecek 2.ci oyunda azalan getiri olayı diye bi durum var botta da kessen normalde kessen her oyuncu bundan kötü şekilde etkileniyor bu konuda botlar için iyi iş yapılmış ama standart emekle oynayan oyuncular dogranmış 3.cü ve son olarak drotilerin hasarları az öncede okudugum gibi uzun süreli olarak hasara kapatılmış bu botlar için bulunmaz bir ganimet altın degerinde bi ödül oldu ne kadar patlarsa patlasın adamların bir gram bir kaybı yok son olarak pusing sistemi 10 üstü gemi kesmede devreye giriyor eskiden 5 di adamlar aynı gemileri günde 9 kere kesse haksız rütbe şeref puanı kasıyor buda rütbe sıralamasını etkiliyor oyunun gidişatı hiç iyi degil oyun sanki kaderine terk edilmiş sadece uzaktan konrtol ediliyormuş gibi kendi halide oyun haline geldi biraz uzun konuştum ama diyiceklerim bu kadar saygılar

ŞahFD bunu beğendi.
  2. oyun tamamen sacmaa

3. Mr.User

Mr.User User

Gerçekten Almanya ofisde kimseler var mı?

Hep rapor yollanıyor deniliyorda acaba raporu okuyan var mı :)

Sempatik.57, ŞahFD ve tutunamayan bunu beğendi.
  4. Regulus

Regulus Guest

Merhabalar,

1. olarak bu işin kesin ve net olarak ne zaman son verileceği belli değil, fakat uzun da sürmeyeceğini umuyorum,
    2. olarak Azalan Getirin'in normal oyunculara da etki etmesi durumunun raporu iletilmiştir, gereken düzenlemeleri yapacaklardır,
    3. olarak droitlerin hasar almasının kapatılması konusuna ek olarak,
    Droitlerin Hasar Almaması ve Ganimet Kutusundan Zeus veya Apis Parçası Çıkması konuyla ilgili detaylı bilgileri öğrenebilirsiniz.

İyi forumlar.

5. InYourFace

InYourFace User

Genel olarak bütün yazdıklarında %100 haklılık var fakat gelelim Türkiye'den ele alalım öyle bir milletiz ki adamlar oyunu bulduktan 2 gün sonra hilesini bulabilecek yetenekteyiz.Yani demek istediğim şudur global bir oyun ve hile herzaman olacak bitmesi imkansızdır ama tabi bizim isteğimiz de bunu minimum sayıya düşürmeleri fakat bariz gözle görülür oyuncu düşüşü var eskiden oyunda haritalar oyuncularla geçilmez portallarda enaz 3 4 kişi çıkmaz haritasında adam bekleyenler olurdu.

Oyunun gelişim aşamasıyla,süreciyle etkileşimi ters ortantıda ilerledi oyun geliştikçe oyuncu kaybettik ve şurada oyunu oynayan birkaç bin kişi kaldık malesef ki bu yüzdendir ki botçular göz ardı ediliyor olabilir güçlendirici premium felan alıyorlar onlarıda kaybetmek oyunun ipini çekmek gibi birşey olur.

Oyunun ne zaman bu duruma gelmeye başladığını söylemek gerekirse oyun ne zaman "BİREYSEL" Oynanabilir oldu oyun orada koptu eskiden oyunda dostluk arkadaşlık gibi kavramlar kuvvetliydi herkes birbirine kardeş gözüyle bakar TeamSpeak da sohbet eder beraber kasılır berbat baskın yapardı taki 1 oyuncu 4 oyuncuyla vs atabilecek duruma gelince ipler orada koptu herkes bireysel güç gösterisi yapmaya başladı bilek yetenek gitti yerine geminin fonksiyonları aldı.

Eskiden oyunu biri bırakıcak olsa oyundaki klan arkadaşları dostları birşekilde ikna eder bırakmasına izin vermezdi ama öyle bir dostluk yok.Eskiden asil klanlar,klan liderleri ve oyuncular vardı karma klanlar olmaz.Karma klanlara kötü gözle bakılırdı.Şirket savaşları ön plandaydı ama şuanda şirket savaşlarının gram önemi kalmadı hatta şimdi herkes kendi şirketindekine sıkar hale geldi.

Sözüm o ki elbetteki hak aramak güzel ama bu böyle devam edicek kabullenmek yada kabullenmemek bunun adı artık kabullenirsen haksızlığa uğrayarak bırakacak raddeye gelene kadar oynarsın.Kabullenmezsen de hiç uzatmaz şimdi bırakırsın.Paran varsa herşey güzeldir.Başka söylecek birşey yok.

ŞahFD bunu beğendi.
  6. ŞahFD

ŞahFD User

Eskiden dediğin gibi bak bana gece gece, eskiyi andırdırn, eskiden dediğin gibi %1 hatta %00000.1 oranında klanlar her şirketten olurdu çok nadirdi,

Eicliysen tüm klanlar eicliydi, eice vrulu mmolu bir pilot alınmazdı, mmoluya, eicli veya vrulu bir pilot alınmazdı :)

InYourFace bunu beğendi.
  7. InYourFace

InYourFace User

İşin raconuydu bu öyle klanlar sevilmezdi kimseler tarafından valla oyundan canım sıkılınca yada herkesin şikayer ettiği düşme problemini yaşayınca bende arada açıp darkorbit eski baskın videolarını izliyorum Youtube de valla keyif alıyorum sadece bilek zeka zamanlama ve konfi ayarıyla karşıdaki denk rakibini hatta 2 rakibi alabiliyorsun denk rakipler olduğu halde ama şimdi denk bulmak için 1 2 bin lira para yatırmak gerek :)

Değinmeyi unuttuğum güzel bir nokta daha spaceball :D karma klanlar şimdi misal mmo ya mı çekilecek spaceball vru ve eic li oyuncular kendi şirketlerindekileri tarumar ediyor topa mmo lu birkaç kişi sıkıyor rakip ne düşmanından ne de kendi şirketinden sıyrılıp topa yaklaşamıyor sahi spaceball neden var yıllardır gitmiyorum ödülleri halen eskisi gibi mi muhtemelen öyledir :D

8. ŞahFD

ŞahFD User

İşin en güzel tarafı x3'de 330 bin uriyi bir çekiyorsun, tamam artık full'sun elitin varsa, server 1.İle bile vs at :D ikinizde eşitsiniz zaten.

InYourFace bunu beğendi.
  9. InYourFace

InYourFace User

İşte ordada server 1. si Alfa kurt olduğu için eskiden baz alırsak yalnız gezmezdi 3 sağlam oyuncu bütün haritaları tarumar ederdi ama adamlarla en azından biraz kapışabilirdik şimdi oyun 2 saniye lag alsa kimin kestiğini göremiyoruz adamın biri gelip 300-400 bin vuruyor:D

ŞahFD bunu beğendi.
  10. -=ODIN=-

-=ODIN=- Guest

Hey gidi günler :) gözlerim doldu. Arkadaşlar biz modlar da sizler gibi birer oyuncuyuz. Bahsi geçen sorunların da farkındayız. Emin olun ki sizden daha çok şikayetçiyiz. Her hafta raporlarımıza ekliyoruz ama inancım tam tüm sorunlar çözülecek. Edip AKBAYRAM'ın dediği gibi Güzel günler göreceğiz.

İyi forumlar.

InYourFace ve ŞahFD bunu beğendi.
  11. InYourFace

InYourFace User

4-4 Vru portal bekleme şöyle birşey göreceksek ben beklemeye hazırım :)

ŞahFD ve -=ODIN=- bunu beğendi.
  12. ŞahFD

ŞahFD User

Ahhhh o mavi lazerler yeşil lazerler ne güzeldi öyle :)

oyunu 2007-2008-2009 yıllarında aktif olarak oynuyordum, o zamanlar 128 ram 32 ekran kartlı (32) pcm vardı, 128 ram evet yanlış duymadınız sadece '''''128''''' ram, her o yüzden aslında bu savaşları hiçbir zaman yaşayamadım,

5 kişiden fazla olunca oyun hep donuyor ve patlıyordum ama yinede 3 sene boyunca öyle külüstür bir pc ile, goli 15 lf4 falan yapmıştım abi.

2010'da zaten eski ekran gitti, en büyük vurgun oradan yaşandı,

Daha sonra pilot profili geldi, işte oyununun dönüm noktasıydı,

2010'Yılındaki pilot profili arge yeteneklerinin görsellerine bakın eski videolarda, birde şimdikinin,

yaklaşık 10 sene önceki o arge yeteneklerinin görselliği şuanki halinden daha iyiydi

Bir kalın sıkış vardı görmeden bilemezsiniz, mavi nasıl mavi atardı, beyaz nasıl beyaz atardı, Daha sonra kıstılar falan, yani oyun niyeyse 2013 yılından beri hep geriye gidiyor sanki,

Oyun görsel olarak 2006-7-8-9'dan iyi mi? Tabiki iyi

Ama oyun 2010-2012 yılındaki görsellik yanında gerçekten geriye gitmiş, yeni başlayan arkadaşlar varsa 2010-2012 yılları arasındaki videoları izleyebilir.

InYourFace bunu beğendi.
  13. X6'ya makarna diyorduk. Kıvrımlı bir görüntüsü vardı.

InYourFace ve ŞahFD bunu beğendi.
  14. C*|cCc|C*

C*|cCc|C* User

droidlerin hasar almamasından neden bu kadar rahatsızsınız?

15. semprom gemiye yollyorum 9000 geliyor 3 adet

çok saçma düzeltilmesini arz ederim

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 10 Kasım 2019
  16. DarkOrbit şu anda yeni bir şeyler deniyor, oyuncuların verdiği geri dönüşlere göre üzerinde düzenlemeler getireceklerdir diye düşünüyorum.

17. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Bu durum ile ilgili lütfen support ekibi ile iletişime geçiniz.

İyi forumlar.