OYUNDAKI BAĞLANTI GITME VEYA DONMA

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ™BØЯĐØ•B£Я£™ tarafından 26 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba

Değerli forum ekıbı dünden buyana

oyundakı sıkıntı neden gıderılmedı

ne kapı yapabılıyok nede kasılabılıyok

net bir açıklama yapacak isenız

konuya yorum atın yapamıcak ısenız

bılelım kı oyun gercekten berbat ötesı olmuş

Okadar oyun var şu internette verı tabanı yuksek güçü oyunlar

var ama darkorbıt onlara göre benım gözümde basıt bir oyun olmasına rağmen

hergun sorun sıkıntı bıtmıyor barı kökten şu oyunu sılınde kurtulalım

Keyıflı Görevler

-53_ĹÁŹĶŐРÁŤ_53- bunu beğendi.
  2. aynen katılıyorum bıde en ıyı web tabanlı oyun odulu almıssınız yazıklar olsun sıze oyuna gıremıyorum ...

sakın çerezlerınızı silin felan demeyın bızle alakası yok bu tamamen sızın hatanız...

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 26 Ocak 2015
  3. evet aynen katılıyorum 3-1,3-2 de oyun hiç çalışmıyor.

4. Şöyle herkese 100.000 uridium + 1000 gg verseler süper olur telafi için :D

5. bu oyuna bizim gibiler yani (kafasızlar) girdiği sürece oyun böyle olur adamlar bir şey ler yapmaya çalışıyor ama içine ediyor ayrıca bot cezası veriyoruz diyorlar pvp de millet gemisini salmış çayıra otlatıyor resmen biz de emeğimizle bir yerlere gelelim diye uğraşaım adam bir günde 200 k uri kasıyor bota bağlıyor gemiyi akşam açıyor yapıyor kapıyı haydi yallah daha oyundaki bağlantı sorunlarını halledemeyen zihniyet bunu nasıl halledecek el insaf diyorum

6. bırakın çalışmasını tr1 de oyun açılmıyor bile başlaya tıklıyorsun bağlantı kuruluyor diyor ama oyun açılmıyor hiç....

7. ÇORBACI

ÇORBACI User

Diğer serverleri bilmiyorum ama tr1 her hafta sonu iptal durumda böyle devam ederse çok kişi oyunu bırakacak zaten dün x3 saatinde uri almayarak tepkimizi gösterdik düzelmezse tepkimiz artarak devam edecek.

8. oyuna giremıyoruz tr1!

kazanclı saatlerdede bılerak uridium almadık.temız durust oynayan uyelerınızı az destekleyın.2 gundur uridıum kaybımız yuksek.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 26 Ocak 2015
  9. katılıorum arkadaslara Yapğın artık oyunu ya simdiye kadar apis almıstım

10. ya şu oyunu bi kere sorunsuz oynayamadık. yaklaşık 1 senedir oyunda donma ve kasma var bu ne bizim pclerden nede internetimizden kaynaklı. Düzeltildi diyosunuz 2 gün normal 3. gün yine başlıyor donma ve kasma. Darkorbit ekibi bu kadar aciz mi bir sorunu aylardır çözemedi. Her defasınca çocuk avutur gibi çerez sil yok sorun merkeze iletildi bizde sizler gibi bekliyoruz en kısa sürede özülecek teknik ekip çalışmalara başladı diyip duruyosunuz. Biraz duyarlı olun artık çözün şu problemi kazandığınız paraya bizim emeklerimize yazık. ki bu sadece tr1de var şuan tr4deym 26.01.2015 saat 10.48 oyun çok güzel en yüksek ayarlarda oynuyorum 0 kasma var. tr1de neden böyle bişi var? gemi taşıma falan açın tr4e geçmek istiyorum

Son düzenlenen: 26 Ocak 2015
  11. Aynn Ya Ne Olacak Bu oyunun hali daha dün grv aldım anında bitirmem lazımken hala bekliyorum

12. ÇORBACI

ÇORBACI User

Sabah sabah oyuna girdim her harita donuyor oynamanın imkanı yok son yarım saattir ise oyuna bile girilmiyor.

13. çerezleri silin, virüs programını kapatın, hatta siz en iyisi bilgisayarı kapatın öyle oynayın oyunu, o zaman hiç sorun yaşamazsınız. ctrl+v tuşunuz utanmıyor mu admin arkadaşlar ?

14. Zenan2

Zenan2 User

Bu haktır artık ..
    Yapılan direk haksızlığa girmekte..

Eğlenmek stres atmak için herkes zaman ve para harcadı..

Premıum hesap aldık , bol bol ürilerle bol bol gemi-iris aldık ..vs..
    Hesap ödemeden ne yemek ne eğlence yok..
    Biz hesabımızı ödedik ama oyundaki girme deneme sayımıza bakılırsa ne yazıkki yemek yiyemedik..

İş artık Hukuki boyutlarda diye düşünüyorum...

Ω.gσd.σƒ.ωαя.Ω. bunu beğendi.
  15. CtDl...

CtDl... User

TR 1 LE ilgilenin artık ! bu ney yaw . oyun kasıyodu dün bugun acılmıyo !

16. Yıllarca bot problemini çözemeyen -ki iç problemidir- bir oyununun, dıştan gelen hack saldırılarına karşı koyabilmesi, pek olası görülmüyor bence. Dikkat ettiyseniz hep hafta sonları gerçekleşiyor bu saldırılar, ki darkorbitin en fazla oyuncu topladığı zamanlardır hafta sonraları. Bence tedbir alınmazsa, Darkorbit kendi ayağına sıkacak gibi. Ayrıca en fazla oyuncunun iştirak ettiği TR1 de haritalar bomboş. Büyük bir kısım oyuncu zaten LoWdan çıkmamakta, geri kalanlar da GG yapıyor zaten.
    Bir de şunu eklemeleyim, bu saldırılar oyun sistemini de bozuyor sanırım. Şöyle ki, geçen "LF4 2 kat kazanma gününde" de aynı kasılmalar ve haritalara girememe sorunları vardı. O zaman ben 500 tane ( evet beşyüz tane ) yeşil kutu açtım ve hiç LF4 bulamadım. İşin komik yanı ertesi gün, saldırının bittiği yada kasılmanın diyelim, açtığım 3. kutuda LF4 buldum. Hadi bana şanssızlık dokundu, tandığım bir arkadaşın da 250 anahtardan bir halt çıkmadı. Hadi o zaman öyle oldu diyelim gene :), 25/01/2015 tarihli yan dünkü, 110 kutu açtım gene, ve gene 0 ( sıfır ) LF4 çıktı. Artık oyunun güvenirliliği ve oynanabilirliği iyiden iyiye azalıyor.
    Gelelim sadede, müesseselerden memnun değilseniz, o müesseselerle alışverişinizi kesersiniz. Örneğin, bir berberin saç kesişini beğenmiyorsanız, bir daha o berbere uğramazsınız olur biter. Ben de aynısını söylüyorum. Biz istediğimiz kadar burdan haykıralım, çok bir şey değişmeyecektir. Ben mi? eskisi kadar memnun değilim ama oynamaya devam edeceğim bir süre daha, ne zaman ki yeter sizin zırvalıklarınız derim, o zaman da oyunun geri dönmemecesine ve kimselere tavsiye etmemecesine bırakırım.
    İyi oyunlar kolay gelsin.

17. Cellatus29

Cellatus29 User

oyun yapımcıları duyun artık oyun pert portta bekliyoruz anca sorunun çözülmesi için inşallah bunun bir telafi hediyesi olur

18. BU NEDİR YA DÜN X3DE URIDYUM CEKTIM AMA DUN SAAT 20:00-11:33 E KADARGİREMEDIM VE HAYLA DAHA GİREMIYORUM LÜTFEN YARDIM EDIN ARTIK OYUNDAN SOGUTUOSUNUZ İNSANLARI
    SUAN 120 BIN URIM VAR ZETA ACTIM ONA GIRICEM AMA NERDE ARTIK YAPIMCILAR KEYF Mİ YAPIOLAR BİLMİYORUM AMA YAPIMCILARA SÖYLEYIN ARTIK PCDE SİLMEDİGİMİZ BİŞEYKALMADI BU DONMAOYUN HATASINDAN KAYNAKLANIYOR VE YAPIMCILAR BU TR SERVERLERİNİ TAKMIYORLAR
    BİDE DİYORDU BİZİ EN COK SEVE TÜRKİYE ONLAR OLMASA BU OYUN OLMAZ VS. VS.
    LÜTFEN SU OYUNA Bİ BAKIN....

19. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

bu buglara cozummu getiriliyor uyuyan yaratiklara vs.ama bu yapilandirma icin inanin cok yanlis zamanlama.15 tatil genclerin rahatca oynayip stres atma etkinliklerden faydalanma zamani.bunu cok daha once yapip oyunu hazirlamali idiler.tatil icin yapariz diye beklettigimiz kapilarimiza amaclarimiza ulasamiyoruz.guclendiriciler bosa gidiyor..kayip cok..paketlerimizin gunleri bosuna geciyor...cerez falan degil bu gercek bir sorun once yonetim bunu kabul edip biz yuzlerce oyuncuya aciklama yapmali sonrada telafili eglenceli etkinlik duzenlemeli.gercekten sinir bozucu bir hal aldi durum.

20. çok komedi gibi ya tr6 da actım yenı car tr6yqagırıyorama tr1 egırmıyormodum ARTIK CEVAP VERİN!!!

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.