OYUNDAKI BAĞLANTI GITME VEYA DONMA

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ™BØЯĐØ•B£Я£™ tarafından 26 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. hadi benim bilgisayarımdaki cerez ıvır zıvır yüzünden giremiyorum diyelim. iyi de TR2ye nasıl rahat rahat girip oyuna bağlandım?
    Bırakın artık bahaneyi ya.

2. tr1 serverı bitti artık tr1 den kimse hayır beklmesin hack ile bir alakası yok oyunun sunucuları kaldırmıyor yıllardır aynı sunucular yetersiz ve bakımsız güç dağılımı yanlış 6 server açacağınıza 3 server açıp düzgün çalıştırsaydınız keşke

3. tr1 serverı bitti artık tr1 den kimse hayır beklmesin hack ile bir alakası yok oyunun sunucuları kaldırmıyor yıllardır aynı sunucular yetersiz ve bakımsız güç dağılımı yanlış 6 server açacağınıza 3 server açıp düzgün çalıştırsaydınız keşke
    HAKLISIN SENDE KARDEŞ
    ADAMLAR EVINDE OTURDUGU YERDEN BİŞEYİ VECEREMIOLAR YAZIKLAR OLSUN !!!!
    evet modlarımız cevap vermıomusnuz??

4. bende dün çekecektim yüklü miktarda çekmedim en güzel tepki bu olur herhalde

5. lago_rosso

lago_rosso User

saat 11:00 den beri bağlanmaya çalışıyorum ama oyun açılmıyor.

6. VUSLAT25

VUSLAT25 User

Süper tesbit yapmışsın kardeşim,yok iki katı lf4 yok zeus günü falan cidden insanları tabiri caizse keriz yerine koymanızdan usandık,yüzlerce anahtar alıyoruz ve gelen ödüller 1 saatlik güçlendirici xenomit atlama falan filan,yahu en azından dürüstce biz sizi kandırıp cebinizdeki üç kuruşu almanın derdindeyiz o yüzden böyle dalavereler düzenliyoruz deyinde en azından dürüstlüğünüzü takdir edelim.yahu bir insan 500 anahtarda helede çift kat şans denen zamanda lf 4 bulamıyorsa bunu kutular düzmece ve içleri boştan başka neyle izah edersinizki.kapı açmak zaten neredeyse imkansız gibi bişey olmuş,helede son bir kaç parça kalmışsa açılmasına dünya uriyle ancak zor bela açabiliyoruz.o tepeye yazdığınız yüzdelerin hiç bir geçerliliği yok.Oyundaki kasma işine hiç değinmeyeceğim bile,beceriksizliğinizin tavan yapmış halinin göstergesi bu çünkü.Şimdi ne yapacağımıza gelince siz adam gibi düzenleme yapıp kutuları az insaflı şekle getirip kapı açmayı biraz gerçekçi yüzdelerle değiştirip şu oyundaki kasmalara adam gibi bir çözüm getirene kadar benden artık darkorbite kuruş para işlemez.oyunun olmazsa olmazı vipi bile almayacağım,ne zamanki adam gibi bir açıklama yapılır ve düzenleme sağlanırsa o zaman bende paramın karşılığını alacağımı anladığımda normale döneceğim.yoksa yatsın gemi günde bir kez açar seprom yükler çıkarım,sizde para yerine hava almaya devam edersiniz.hadi size iyi çalışmalar dileyeyim,bakalım düzelecekmi oyun...

ÇORBACI ve ♣Dark•Knight♣ bunu beğendi.
  7. Mod arkadaşlarım susmayın sizde katılın bize olmadı Çerezleri temizleyin diyin

8. Umarım bunun bi telafisi olur çünkü çarşambadan %50 çeken arkadaşlar var ve bunlardan b durumdan dolayı yararlanamıyorlar Ayrıca bizlerde şuan oyunda kasılamıyoruz

9. webce

webce User

arkadaşlar pc niz ile alakalı bırsey değil zaten bu donma sadece sizleri başından savmak ıcın uydurulan bır saçmalık birtek bu web tabanlı darkorbitte oluyor bu donmalar diğer oynadıgım web tabanlı oyunlarda hıc bır sıkıntı yasamıyorum

10. Sorun Global Avrupa 1'de düzeltilmiştir.

11. tabiki tr1 de düzelmedi :)

12. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,
    Forum kuralları gereğince görevli üslubu ile konuşmak yasaktır.

Forum kuralları gereğince büyük harfle yazmak bağırmak manasına geldiğinden dolayı yasaktır.

Oyundaki donma sorunları ve kasmalar giderilmiştir. Oyunda hala sorunlarınız devam ediyorsa eğer lütfen ayrıntılı şekilde sorununuzu yazınız ve ekran görüntüsü paylaşma imkanınız varsa ekran görüntüsü ekleyiniz.
    Konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.