Oyundaki Bazı Abartılar

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve WolfTR tarafından 7 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. WolfTR

WolfTR User

Arkadaşlar ben bu oyunda 1-2 tane abartı tespit ettim gibi ne diye sorarsanız

1 olarak Aniihhilatör abartısı

herkez biliyorki bu korsan ortalama 11 k damage veriyor yani o sarı roketleride sayarsan 16-17 k bana göre bu çok abartılı bir rakam niye diye sorarsanız hem boss değil hemde yani nasıl desem bir korsanın yaklaşık 20 k vurması çok abartılı bence şimdi belki şu şekil soru çıkabilir korsanın bossu olurmu ? yani olmayacak birşey değil normal Annihlitör 2-3 k vurur roketlerle 5-6 k boss olanı ortalama 11 k roketle de 16-17 k

2 abartı olarak saboteur
    gene Korsandan bir abartı tespit ettim gibi herkez biliyorki bu korsan yavaşlatıcı roket atıyor yani buna abartı demiyelim saçma diyelim biraz yani bir npc'nin yavaşlatıcı roket atmasını saçma buluyorum yani o gene roket atabilir fakat Nebilm plt atabilir pld-8 atabilir mesela yani benim görüşüm budur sizlerin olumlu yada olumsuz cevaplarınız için teşekkür ederim

2. senberk99

senberk99 User

annilhator ve sabouterler zateb genelde grupxca kesilir ama tekte kesmesi o kadar zor degildir bence boyle iyi kalsin ama sanoterler gercekten cok fazla yavaslatici atiyolar saniyede bir o biraz fazla o kadar

3. matkap34

matkap34 User

katılıyorum 5-3 de basimin belasi bide interceptorlar kalkan doldurmuyorlar

4. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Saboteurlar 15 saniyede 1 yavaşlatıcı atabilse iyi olurdu aslında. Ama annihilator böyle kalsın bence.

BlackGhost™ bunu beğendi.
  5. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Elmas uçuş düzeni ile girerseniz o kadar sıkıntı olmuyor

Annihilator İsim olarak başında , Boss bulunmasada korsan Haritalarının Boss ' u sayılır.

Onda bir değişiklik yapılmasına sıcak bakmıyorum.

Ancak , Barracudaların attığı , yavaşlatıcı roketlerin soğuma süresi arttırılmalı yada Yavaşlatıcı roketleri kaldırılmalı.

Öyle ki , Bazen 3 - 4 Annihilator ' un arasında kalınca , Yavaşlatıcı atmaları , üstüne bir de rahat vermeyen , İnterceptorler eklenince durum insanı sinir edebiliyor.

O Konuda hak veriyorum.

Keyifli Forumlar

6. saboteur lerin yavaşlatıcıyı seri şekilde atması gerçekten kötü bişey ilerliyemiyoruz 1 tane olsa neyse 3-4 tane gelince anihılatorler yüzünden dp su gibi iniyo 15 saniyede 1 atmaları cok güzel olur

7. WolfTR

WolfTR User

Yani en kötü ihtimal bu saboteurların yavaşlatıcı roketleri 30 saniyede 1 atmaları yani hesaplamadım ama sanki 5-10 saniyede bir atıyorlar yani gemi yetenekleri bile bunların 2-3 katı

8. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Yeni oluşacak olan Güncelleme ve Fikir havuzu kurallarına uygun olmadığı için, konu kilitlenip arşive taşınmıştır.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.