Oyundaki bot sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Zan-zun tarafından 22 Ekim 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Zan-zun

Zan-zun User

arkadaslar oyuna artik arada bakip cikiyoruz baska oyun oynuyoruz 8 haftadir dun gece oyuna bakayim dedim :D

haritalar botcu dolu yine
    oyun baglan diye diye 20 dakika da giris yaptim x4 atladim ve venuslu biri geldi ema kamu yaptim ama Adam saniyede yakaladi buna yazdim ozleden vidio aldim diye

yazdigi sey bana bu botlar darkobrit .

vayyy be eski darkobrit iyide arkadaslar iyide guzel savaslar oluyordu simdi ise bu oyunun adi dark bot diye aniliyor inan icim den geldi yazdim

almanya turk serverini takmiyor yine yaziyorum bunu kalin saglikca

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 24 Ekim 2018

2. 2014'den sonra bu oyun tamamen bitti yani en azından Türkiye sunucuları için geçerli bu.

Oyunda ki teknik aksaklıklar mı desek yoksa yabancı sunucuların Türkiye sunucularından daha iyi olması mı desek bilemiyorum.

Hangar sorunları yaşanırken Avrupa sunucularında o kadar bekleme olmuyordu ancak Türkiye sunucularında inanılmaz bir bekleme süresi oluşuyordu.

Ancak şu var ki oyunda hala gram bir ilerleme yok aksine daha kötü yerlere gitme durumuna devam ediyor ve hala yıllar önce rapor etmiş olduğum hatalar bile oyunda duruyor. İnanır mısınız bilmem ama 4 sene önce Aegis atış hızı grafiksel hatasını rapor etmiştim hala aynen duruyor.

Yani diyeceğim o ki değişen pek bir şey yok. Senede 1 zam gelir her şeye yine unutulur forumda bir kaç kişi başta ben olmak üzere şikkayet eder ancak çok ciddi hatalar olmadığı sürece pek dokunulmaz ki bende şikkayet etmekten yoruldum ve vazgeçtim çünkü biliyorum bir şey değişmeyecek.

Valla oynayacaksanız zevk almaya bakın sorunları kafaya takmayın he ben takıyorum diyorsanız ya kabul edeceksiniz oyunu bu şekilde yöneticilerin hatayı bir gün düzeltmesini umacaksınız yada oyunu bırakacaksınız.

Yani başka çare yok gibi tabii ben size oyunu bırakın gibisinden bir şey demiyorum sadece olanı söyledim.

Zan-zun bunu beğendi.
  3. Zan-zun

Zan-zun User

kardes oyunu bitiren kisiler beli turkye sevrlerinde amca oglu dayi oglu muhabeti oldugu surecen bu oyun Boyle gider

4. Merhaba,

Öncelikle mesajınızı düzenledim.
    Oyunun hiç bir şekilde sizin söylediğiniz gibi lisanslı bir programı yoktur.
    Harici program kullananlar oyun içinde cezai işlem uygulanır.

İyi forumlar.

5. niye bannlama olmuyor o zaman ?

5 yilda bir bann atiyorlar atiyorlar 3 gun sonra aciyorlar :D fair play
    benim umudum yok .D gis var ama uygulama yok

suan liste 1 cisi bota atiyor .DD neyse yoruldum yaza yaza .D

KerimBaylar bunu beğendi.
  6. Merhaba,

Banlamalar sistem tarafından ve Merkez Ekip tarafından yapılamaktadır.
    Açılan banlar içinde zamanında gerekli duyuru yapılmıştır.
    Biz gerekli raporlarımızı yapıyoruz bu konular hakkında, kullanan kişiler er geç ceza almaktadır.

İyi forumlar.

7. sistem 5 yilda bir bannlamayapiyor isde sistemi calisdiran olursa bann atar ama onu kim calistiracak sorun o bu oyunda bot bitmez demeki birseyler kazaniyorlarki ses cikarilmiyor bana sorarsan bann gelme sansi 2023 adamlar vidio yoluyorlar kanitli bann atmiyor adamlar :DD
    burda kimse kimseyi kandirmasin bann felan hikaye ben inanmiyorum sizde inanmayin

adamlar ema kamu yakaliyor bu arada gemin varsa x4 x7 bak

KerimBaylar bunu beğendi.

8. Bota atanlarla ben troll geçiyorum biraz toxic şekilde kanser ediyorum dayanamayıp bana sövüyorlar :D

:D :D

9. Madem bot olduğunuza emin olduğunuz gemiler var , yanınıza 4-5 adam bulup toplamda 45-50 kez kesecek ve oyundaki kendi adaletinizi sağlamış olacaksınız :D

10. Merhaba,

Biz gerekli raporlamaları yapıyoruz.
    Sizi bu konuda gayet iyi anlamaktayım.
    Fakat Merkez Ekip gerekli zamanlarda müdahaleler yapmaktadır, bot taramaları sistemsel olarak yapılmaktadır.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.