Oyundaki Botların Banlanması

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SlimShadyXL tarafından 18 Temmuz 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

BOTLAR

1. BANLANMALI

oy sayısı 10
    100,0%
  2. BANLANMALI

oy sayısı 0
    0,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhabalar bu konuyla ilgili konu açıldımı bilmiyorum ama yazma gereği duydum.

Artık 1 kişi 4-5 hesap bota atar oldu haksız kazanç elde ediyorlar oyunun dengesini bozuyorlar bunu chatten cm lere bildirdiğimde hiçbir tepki alamadım. Neden banlanmadıklarını bilmiyorum ancak merak ediyorum sayın yöneticiler, sayın adminler hangi gemi 1 roket atınca portala kadar kaçıp geri geliyor, hangi gemi 24 saat kamufulede avantaj kutusu topluyor. Bunu anlamak için birşey düşünmeye gerek yok ben bu konu dahilinde sevgili oyuncularında desteğini bekliyorum çünkü kimse 24 saat cubi kesmez, kimse 24 saat kutu toplamaz, kimse bi roket atınca porta kaçmaz lütfen artık banlayın uzaklaştırın.

2. Botçuları banlarlarsa oyuncu kalmaz. Botçuların çeyreği aylık 50 tl paket almış olsun. Darkorbit kapanır o zaman.

3. Darkorbitin sermayesini gelir giderini sen niye hesaplıyorsun? Muhasebecisi sen misin? Hakkın olan eğlenceli oyun ortamını elde etmek yerine neden kendini başka şeyler için yoruyorsun?

4. D4RTHWD1R

D4RTHWD1R User

Adam sana mantıklı ve makul bir açıklama yapmaya çalışmış sende saçma bir şekilde hesap sorarcasına cevaplar vermişsin.
    Bu tavrından dolayıdır ki bu diyeceğim madem şikayetçisin kimse sana silah zoruyla bu oyunu oynatmıyor oynama madem kardeşim.

5. Mantığı olmayana mantıklı :) senin cevabında öyle.

6. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Öncelikle Chat Moderatör arkadaşlarımızın chat kanalı üzerinden cevap verme zorunluluğu bulunmadığını belirtmek isterim.
    Daha önceden belirtmiş olduğunuz sorunlar oldukça dile getirilmiştir. Tekrardan açıklamak isterim ki; bot kullanan oyuncuları banlama işlemleri Merkez Ekip tarafından yapılmaktadır.
    Merhaba, kuralların rütbeli, rütbesiz, para yatıran oyuncu veya V.I.P bile almayan oyuncu diye ayırmamaktadır. Kurallar gereğince 3. parti yazılımlar / botlar kullanmak yasaktır.

Onun dışında konu içerisinde tartışma ortamı yaratmaktan kaçınınız. Vermiş olduğum cevabın yeterli olacağını düşünüyorum. Tartışma ortamı sebebi ile konunuz kilitlenmiştir.

İyi Forumlar Dilerim.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.