Oyundaki chat

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve _____§КЧJΛĈКΣЯ¯¯¯¯¯ tarafından 21 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Ben böyle bi saçmalık görmedim arkadaş, ne kadar oyun varsa şu piyasada en saçma chat darkorbit te bulunuyor. oyundaki KURTARILAN MAL PROTOKOLÜ diye bir şey var fakat oyun chatine kurtarılan MAL protokolü yazdığımızda chatten atılıyoruz, oyun chatine PROTESTO yazınca CHATTEN ATILIYORUZ, arkadaş PROTESTO kelimesinin oyun içinde nasıl kötü bir durum yaratabileceğini bana söyler misiniz? adamın nicki PROTESTO ise adama seslenemeyeceğiz oyunda, ya şu oyunda salak saçma isimler koymayın protokollere veya diğer eşyalara, ya da adam akıllı chati serbest bırakın da kullanalım şu olayı

2. İstiklal

İstiklal User

Merhaba

Maalesef Chat Sistemindeki Argo Filtresinden dolayı bazı kelimeleri yazdığınızda oto ban yada kick atabiliyor.

Lütfen Durumu Support ' a iletiniz. Forum üzerinden bu konuda yapabileceğimiz bir şey yok maalesef.

Ek olarak Bu Şikayetiniz ile ilgili Fikir Havuzunda konu bulunmaktadır. Dilerseniz oraya destek verebilirsiniz

Kilitlenmesi uygundur

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.