Bug / Oyun hatasi Oyundaki Donma (TR-1)

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Unexpedted61 tarafından 4 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Yazmayayım diyorum ama olmuyor anlıyorum siz forum yöneticilerisiniz elinizden birşey gelmiyor ona birşey söylemiyorum ama sizden başka hiç bir oyun admini şu foruma giripte göz atmıyor mu onu merak ediyorum.İnsaf Allah aşkına dünden beri belkide 20 kere girmişimdir oyuna 1 dk oyunda bekliyorum bakıyorum donuyor tekrardan çıkıyorum ciddiyim oyun zevki kalmadı bırakma aşamasına geldim.Ben bu oyuna emek veriyorsam düzenli olarak eğlenmek için para harcıyorsam her gün işten sonra yaşadığım stresi azda olsa atmak için giriyorumdur birde bakıyorum ki oyun resmen pert.Herşeyi geçtim biraz göz gezdirdikten sonra açılan konuların neredeyse hepsi tr1 ya kardeşim tr1 de sıkıntı var ve buna bakılması gerekiyor bunu neden anlamıyor sizin ilettiğiniz yöneticiler merak ediyorum.Kimsede çıkıp mantıklı bir açıklama yapmıyor.Kaldı ki bir oyun admini konu açıp da "Sıkıntının farkındayız üzerinde çalışıyoruz" dese onada eyvallah adamlar uğraşıyor diyeceğim ben haftanın en fazla 2 günü rahat oynayabiliyorum.Hele ki pazar günleri yani x3 günü.Tam uridiumumu çeekmişim desteklerimi rsb mi almışım oyuna bir giriyorum arkadaş değil baskın hareket etmek mümkün değil.Cpuyla atlıyorum relog atınca aynı haritada oluyorum var mı böyle birşey :) uzun oldu ama belki birisi okur.

(Tr1 de oynayıpta bu sıkıntıyı çekmiyorum diyen olursa lütfen olduğu gibi silin konuyu)

titans___ bunu beğendi.
  2. Merhaba ,

Merkeze iletilmesi gerekenler raporlanıp gereken yere iletiliyor fakat biz iletebiliyoruz sıkıntı neden ya da nasıl düzeltilir bilemiyoruz. Bazı sıkıntılar kısa zamanda çözülebilirken bazıları zaman alabiliyor.

İyi forumlar.

3. titans___

titans___ User

valla bir iç savaş tr3 de çıkdım klana giriyon eicdeyim azalttımda oyunu adamlar bir sıkıyor gemi korku filmi gibi ne yaptığı belli değil ne portta atlıyır ne konfi değişiyor ya bu belli adamlarda olması sebepiyle adam tek 180 280 bin vuruşlar üst üste kalkan güçlendirici ve kalkan geliştirmeler var kalkan konfisinde sıkıp kaçıyom adama rıc atıyom emada atmıyor ama rıc işlemiyor adamlar albay buz roketleri nasılsa özellik falan mı var da işlemez neyse kaç senedir aynı kişiler banlanıp yeni gemi alıyorlar aynı şeylerle devam ediyorlar para çok ne yazsak boş nede olsa öbür türlü oyunculuğu beceremiyorlar

ÐΛЯKη£S bunu beğendi.
  4. Adminim almanlara söylesenizde bu durum ile ilgili bir açıklamada bulunsalar.

5. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

gercekten tr1 buyuk skııntı var gama hele hemen hemen hic yapilamiyor.donuyor tiklanmiyor portt atlamiyor bu skıntı 2 haftadir hic bitmiyor gg indirimi 2. kez geldi ancak ise yaramadi. sikayet olarak algilanmamali biliyoruz sizler oyuna mudahele edemiyorsunuz ancak durum gercekten vahim nedir bu tr1 i bu kadar kasan.cok fazla online sayisimi, alt yapisi mi kaldirmiyor ,bizlerin eklenti yuklemesimi gerekli ,sorunu ciddi bir sekilde ele almalilar.cok fazla yeni acilmis ancak girilmeyen gemilerin ek chat hesaplarinin kapatilmasi az oz oyuncu birakilmasi v.b.aklima gelmiyor teknik ekip cozum bulmali ,inanin bezdik guluyor egleniyoruz ama kapi dahil yapamiyoruz.seref cekiyoruz halka ile kapilari bitirmeye urasiyoruz seref ise yaramiyor.cerez vb. degil sorun.yazilim vb. deisti belkide ve bizim server bunda sorun yasiyor .kendimce denemedigim kalmadi ancak olmuyor :(

6. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

TR1 deki kasma sorununun oyuncu sayısıyla alakası olacağını sanmıyorum.

Bir çok serverdeki oyuncu sayısı hemen hemen eşit.

Konu yetkililerimiz tarafından gerekli yerelere iletilmiş olup,çözümü için beklemekten başka çare yoktur.

İnşallah en kısa zamanda çözülecektir.

Keyifli Forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 5 Ocak 2016
    ÈrroR_™ bunu beğendi.
  7. Eyyüp47

Eyyüp47 User

benim oyunum hic bir zaman donmuyor ama arkadaslarınkı donuyosa dogrudur adminler.ilgilenin genclerle.gencler bide pc leriniz dandikse yada netiniz yavassa ondanda donma yapar...

8. Modum ne zaman açıklama yapılacak? Almanya'dan çalışma ile ilgili açıklama gelecek mi? Almanlar ile iletişimde olan yetkili arkadaş bunu sormuyor mu?
    Sunucu nedir? Bu olay sadece TR1 sunucusu için geçerli.

9. yani çok sıkıntı yaşıyorum

10. Merhaba ,

Arkadaşlar dediğim gibi bu durumu merkeze ilettik en kısa zamanda düzelteceklerdir.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.