Oyundaki en yüksek hız sınırı nedir ?

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve VikinsRagnarLothbrok tarafından 11 Aralık 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. smoonrise

smoonrise User

Hazır yeniden Türkiye takımında yetkililer göreve başlamış ve aktif iken yeniden konuyu gündeme getirmek lazım diye düşündüm ve yorum yazayım dedim ;

Şimdi yeni video izledim ve 900 lere kadar hız pusat plus ile bu nasıl bir oyun dengesidir ? bu konuda kesinlikle bir düzenleme lazım özellikle illegal işaretleme kamufle görme otomatik x4+rsb varken birde bu hızlar ile kimsen nasıl kaçılacak etkinlik yapılacak yaratık kesilecek ? bu sıkıntıyı özellikle pvp savaş etkinlikleri veya ortak harita etkinliklerinde çekiyoruz mesela LABİRENT etkinliğinde zaten illegalde gemileri ve full elit birde hız ile zaten bize imkan bırakmıyorlar bunu mevcut ülke takımı uygun bir halde iletmesi gerekiyor uzun vadede çok daha büyük sorunlar oluşacak .

Son düzenlenen: 21 Şubat 2025
  2. Erlik

Erlik S-Moderator Team Darkorbit

Selamlar,

Bildiğiniz üzere modüllerin özellikleri tamamen şansa bağlı olarak elde edilmektir. Mevcutta sahip olunan modüllere tabii ki de bir güncelleme olması mümkün değildir. Fakat bundan sonraki elde edilen modüllerde hız elde etme ihtimalinin düşürülmesi önerisi iletilebilir. Yüksek hızlı giden gemilerin hemen hemen bütün modüllerinde (Kırmızı-Mavi-Sarı-Yeşil) hız olması şart. Pusat Plus gemisinin yüksek hızlı gitmesinin bir de dezavantajı vardır bu da darbe puanının diğer gemilere göre düşük olmasıdır.

Geliştiriciler oyun içi dengeyi sağlamaktadır. İleriye yönelik farklı planlamalar olabilir.

Konuyla alakalı olarak Güncelleme ve Fikir Havuzu'na göz atabilir, talebiniz ile ilgili konu varsa destek olabilir; yoksa "Öneri" ekiyle yeni konu açabilirsiniz.

İyi forumlar.

3. smoonrise

smoonrise User

Aslında bir konu vardı oylaması mevcut olan baya bir oy birliği de sağlanmıştı diye hatırlıyorum ama maalesef diğer birçok oy çoğunluğu alan konu gibi geri dönüşsüz kaldı , evet dp düşük pusatların ama hem oyundaki sayısız eklenmiş savunma özellikleri hemde illegal ile bu hızlar hesaplanmış dengeden çok daha fazlası , olabiliyor ise şikayet olarak siz raporlayın birde onun dışında zaten uzun zamndır bu sorun ile oynuyoruz oyunu olmadı böyle devam edicez diğer düzelmeyen sorunlar gibi .