Oyundaki Genel Sorunlar

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SheqerChojuq tarafından 2 Temmuz 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Öncelikle bu sorun war evet kabul ediyoruz düzelicek diyosunuz inş düzelir. ama biz indirim falan cektik kapı yapamadık bunlar ne olcak ?

the-Godfather-KaaN™ bunu beğendi.
  2. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Konu başlığınızın ve mesaj içeriğinizin tamamının büyük olması yasaktır. Konu başlığınızın uygun olmaması sebebi ile tarafımca düzenlenmiştir. Belirtmiş olduğunuz sorun ile alakalı gerekli raporlamalar yapılmıştır. Çalışmalar Merkez Ekip tarafından devam etmektedir.

İyi Forumlar.

3. AmiDalaaa

AmiDalaaa User

aynı durum bizdede gecerli malesefki ciftler ve %50 cektik fakat kapı yapamıyoruz :( hepsi boşa gidiyor
    pwp 4/1 4/2 4/3 4/4 4/5 bu haritalarda 100 den fazla deeat bate var birleştir sorunu var anlıcanız baya sorun var şuan abl alamadıgımız için miind kesemiyoruz şaka gibi :) ve portal atlama sorunu en kötüsüde bu 15 saniye sayıyor korumasız portalda resmen kaçmak yok 5 şe tek savaş yada öl moduna alınmış :)

4. Hayatımda ilk kez oyuna girmeden EP BO1 ve BO2, HON BO2 aldım ki HON BO1 de alacaktım, iyiki almamışım. Bir tane Gama, iki tane zeta, iki tane kappa, bir tane delta, bir tane lambda, bir tane kronos ve bir tane hades kapım var idi. Ayrıca %25 indirim de vardı. Zetalar bitince ardı ardına basıp, yeni zetaları yapacaktım. Hem çifte ödül hem de bonusları alacaktım, ardı ardına günlerde. Ne bonus kaldı, ne çifte kazanç, ne de heyecan. Aferin size. Telafi olarak, haftaya da iki katı ödül ve bonus ödül günleri yapınız. Ayrıca %50 çeken arkadaşların da haklarını koruyunuz. Ticari kurum olmak bunu gerektirir inancındayım.

5. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Oyuncu arkadaşlarımızı temsilen gerekli raporlamalar ve telafi isteğini raporlayacağımıza emin olabilirsiniz. Sorunlar ile alakalı "Telafi Talebi" adı altında konu oluşturmanız durumunda gerekli raporlara ekleye bilirim.

İyi Forumlar.

6. Forumda mı açacağız bu talebi yoksa supporta mı yolluyoruz?

7. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Forum içerisinde oyuncu arkadaşımız belirtmiş olduğum konuyu oluşturmuştur. Raporlanması adına ilgi gösterilmesi yeterlidir. Gerekli raporlama işlemleri tarafımca yapılacaktır.

İyi Forumlar.