Oyundaki Lag Problemi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve {__DELİ_KURT__} tarafından 17 Ekim 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bence darkorbit bu etkinliği getirmek yerine oyundaki lag donmaları çözmekle uğraşsa daha iyi olucaktı şimdi bu kapıyla beraber çile ve isyan da artıcak gibi :D Sorunu sorunla çözmeye çalışıyolar her zaman

2. Kapı geldiğinde oyun böyle ise kapının gelmesi hiç birşey ifade etmiyor. Bence sorun giderilmeden kapı gelmemeli

3. Merhaba,

Etkinlik geldiğinde biz de sorunsuz bir şekilde oyunun akmasını ve sizlerin problem yaşamamasını istiyoruz.
    Bu konular için gerekli bildirimler yapıldı, umarız etkinlik geldiğinde güzel bir etkinlik geçirebilirsiniz.

İyi forumlar.

_ALPHA_ bunu beğendi.
  4. FM bile sizlerin problem yaşamasını istiyoruz demiş kendini ele verdi :D

Bence oyunu bozan AKDENİZ FM hemen support mail atacağım :eek: :rolleyes: :p

..-AKDENİZ-.. bunu beğendi.
  5. Merhaba,

Yazım hatası için özür dilerim.
    Mesajımı düzenledim.
    Sizlerin problem yaşamamasını her zaman istemekteyiz diyerek konuyu toparlayalım :)

İyi forumlar dilerim :)

_ALPHA_, .Paradoks. ve polatalemdar311 bunu beğendi.
  6. benim çar neden yeniden bağlan çok geliyor bana

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.