Oyundaki Lag Sorunu.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve lllecelll tarafından 29 Mart 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar geçen hafta Pazar günüde öyle oldu hiç birşey olmadı telafi bile edilmedi. Hepimize geçmiş olsun.

memat155 bunu beğendi.
  2. ya bi cevap bişey versenize bence bunlar farkında değil daha görmediler sorunu bide görüp çözmelerini bekleriz

3. her hafta sonu daha da kötüye gidiyor oyun artık açılmama sorunu başladı yakında hiç anasayfaya bile girilmez hale gelecek ama biz haaala tp şp çekiyoruz bizdeki kafada kimsede yok :)

4. aaa 8 saatir düzelmemiş ne güzel :)

memat155 bunu beğendi.
  5. Global avrupa serveri cam gibi ne oluyorsa hep tr de sorunlar oluyor ya kapatın yada adam gibi yapın sunu bu ne rezilliktir böyle

6. neshflitks

neshflitks User

Sayın adminler. Abi deyin ki çalışma var şu kadar sürecek şu saatte girin. ona göre bakalım bizde. bi açıklama yapın. sorunun ne oldugunu mu bılmıyor musunuz

7. Elanaton

Elanaton User

TR 3 DE GIRIS YAPMIYOR :)

8. YETER BIKDIK ARTIK su bot yüzünden hafta sonu oyun oynanmıyor hakırıyoruz olmuyor söylüyoruz olmuyor napalım anlamanız için bot kapı yapıyor galaxi basıyor oyun mafediyor bu kadarmı zor bu botları kapatmak ne cıkarı var bu darkorbit in botlardan yeter müdahle edin yeterrrrr

9. Tayga

Tayga User

yaklaşık 1 saatir mozilla firefox, yandexiopera ve opera gt de denememe rağmen oyuna giremiyorum.Bağlantı kuruluyor diyip duruyor.Modem fişi çekildi ,pc resetlendi,çerez temizliği yapıldı sonuç aynı.
    Tr 1

muhbirler bunu beğendi.
  10. NASUH_ASWA

NASUH_ASWA User

herkes evindeyken tüm dünyada! Oyun için iyi bir kullanıcı oluşma ihtimali varken daha oyuna giriş yapamıyoruz.Girsek portaldan atlayamıyoruz atlasak yaratığa sıkarken lagdan oynayamıyoruz? Oyun için böyle elzem bi potansiyel varken hiç ilgilenmeyen kimler varsa bu sistemle bedelini ödemeli şaka gibi? 2009 2010'da haritada yaratıktan çok adam varken bile bu kadar internet sıkıntısı yoktu şimdi oynayan yok oyuncu lazım tam tersi? soğutmayın insanları şu oyundan bir çare bulun artık.

Forum modlarım size bir lafım yok siz napabilirsiniz ki sadece sıkıntımı dile getirmek istedim.

Freudel bunu beğendi.
  11. mvp

mvp User

aynı durum bende de var. saatlerdir giremiyorum oyuna.

12. merve0494

merve0494 User

SAAT 17:00'DAN BERİ GİREMİYORUM OYUNA

***KAMANLI*** bunu beğendi.
  13. Bağlantı kuruluyor diyor lakin bir türlü oyuna giremiyorum her şeyi denedim düzelmedi lütfen yardımcı olur musunuz.

14. bendede aynı durum var,tahminimce bu lag olayı -haftasonuna özel - 00.00 da bittiğinde düzelir.

15. Arkadaşlar az önce Almanya serverlarına girdim yağ gibi Türkiye serverları bitmiş. Bence biz Almanya serverlarına geçelim. Gördüğümüz Almanları vuralım. Türk gücünü görsünler. Almanya server 2 çok iyi sıralama olarakta baya gelişiriz.

16. bende 17:00 dan beri giremiyorum

17. xbatmanxx

xbatmanxx User

lanet olsun böyle türkiye sunucusuna tüm sunucular açık bi türkiye kapalı

18. N/A

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 29 Mart 2020
    Se7en bunu beğendi.
  19. KTUVAN

KTUVAN User

Bu ne biçim iş yaa. Oyun oynamak için ayırdığımız zamanda oyunu oynayamıyoruz. Lanet gelsin

20. Freudel

Freudel User

1 haftadır oyun serverlerinde nasıl bir sıkıntı varsa artık, görev için talon kesiyorum 10 dkda bir beni serverdan atıp kestiğim talonları 0lıyor.
    Sadece lag sorunu değil her türlü sorun var bu serverlarda. Artık bıktırma noktasına getirdiler insanı. 9 gündür oynuyorum ben bıktım sizi düşünemiyorum.

NASUH_ASWA bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.