Oyundaki Lag Sorunu.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve lllecelll tarafından 29 Mart 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bakma nazik konuşmaya çalıştığıma aslında neler söylemek istiyorum ama ayıp olmasın, zaten virüs nedeniyle evlere kapanmış durumdayız, şurda vakit geçirelim diyoruz güvendiğimiz yere bak çok şansız oyuncularız başka oyunlarda keyif vermiyor, birda dalga geçer gibi iki katı uzatmışlar, kapıyı yapamadıktan sonra uzatmanın ne anlamı var ayrıca iki kat beni ilgilendirmiyor beyazım bitti mermi için kapı yapmaya çalışacaktım gemi kitlendi kaldı yazık verdiğimiz emeklere..

mirza011tuncay ve muhbirler bunu beğendi.
  2. Freudel

Freudel User

Cidden yazık verdiğimiz paralara ve emeklere.

mirza011tuncay ve |KoPuK.028| bunu beğendi.
  3. BlueSparkk

BlueSparkk User

3 haftadır aynı sorun. Cumartesi günü oldumu hemen bir sorun başlar. pazartesi sabahı çözülür. 3 haftadır çekilen destekler kurulan istasyonlar herşey boşa gidiyor. 3 haftadır kullanmadığım kullanamadığım desteklerin parasını ödüyorum.

4. theanger33

theanger33 User

Eskiden sadece pazar günleri giremiycektik artık kapı etkinliği tüm hafta var bu kez tüm hafta giremiycez lol :D kanser olmaya devamke

5. For_You62

For_You62 User

Ben 200 tane xenomit verebilirim, cocuk mu kandırıyorsunuz diyecem cocukta kanmaz buna. insanların hata yapması cok doğal ve hoş görülü olmak lazım. Amma karşısındaki salak yerine koyarcasına davranan, konuşan hiç kimseye tahammülüm yok. O yüzden bu teselliyi vermeyin çok büyük hakaret sayarım...:cool:

.SOLOTÜRK. bunu beğendi.
  6. Covid-20 darkorbit.

7. Cevap bile vermiyor lar beni chat de analarına sövünce görüyorlar dediğim için 6 ay banladılar This is DO TR EKİBİ

8. Spin3131

Spin3131 User

Arkadaşlar, ağlayıp sızlanığ duruyorsunuz. Forumda Team DO Tagı ile yorum yapan hiçkimse yetkili değil bunu onlarda defalarca kez söylediler. Merkez ekip resmen bizleri tınlamıyor. Evet öyle. Hep birlikte oyuna girmeye bir süre ara verip tepkimizi dile getirelim. Almanya forumuna girip yazalım. Bşr şekilde dikkat çekmesi gerek. Oyunun kapanacağına nedense daha çok inanır oldum. Nasıl bir problem bunca zamandır çözülmez? Bir kaç yorumda Türkiye Ekibinin de yorumlarını üzülerek okudum, kimse burada sizin azarınızı işitecek değil. Oyuncuyuz, para veriyor hizm3t alamıyoruz. Para yatırmak bizim tercihimiz evet; tercihin karşılığını vermek ise sizin (merkez ekip) sorumluluğu. Ya gelin admin olarak bir şeyler söyleyin yapalım -bizden daha bilgilisinizdir- ya da bırakalım kardeşim oyunu. Neden kimsenin sesi çıkmıyor merak ediyorum. Ban vs yiyeceğim muhtemelen ama doğruları kimse duymak istemiyor. Ban yersem bir bakıma iyiliğime olur. Karar sizin yetkililer, kemik kitlenizi mi kaybedeceksiniz yoksa bir şeyler yapmaya başlayacak mısınız? 3 ayda giderilmeyen bir soruna hala çocuk kandırır gibi üzerinde çalışıyoruz diyerek geçiştirmekten öteye gidilmesi lazım. Tıpkı bizim İş yerinin servis şoförü gibisiniz (ışıktayım geldim diyor, 20 dakika da geliyor :D). Neyse, bir şeyler yapılması ile ilgili beklentilerim TR DO ekibinden değil, Merkez ekiptendir. Umarım düzelirde şu oyun ayakta kalır.

9. For_You62

For_You62 User

Tekrar düşündüm de hatalıyım...kabul etmem lazım. Oynayamadığım hatta giriş bile yapamadığım bir Online oyunun forum sitesinde, ne işim var demi, çok affedersiniz.

[XXX] diye bir online oyun var, onu oynamak bu günlerde daha akıl işi.
    Forum Moderatörü, sitemim sizlere değil fakat teknik ekip veya ana firma ile aramızdaki köprü sizler olduğunuzdan, en sinirli ve tahammül sınırlarımızın bittiği anımıza maalesef ilk sizler maruz kalıyorsunuz...

4 yıl aranın ardından, geri döndüğüm bu oyundan hiç ama hiç memnun kalmadım...tekrar bırakmak doğru olacak ( sinir sahibi olmanın gereği yok demi )

kalın sağlıcakla

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 5 Nisan 2020
  10. ADANALIM41

ADANALIM41 User

katiliyorum konular almanca olarak alman forumuna acilmali bencde ama oyun alman global avrupa ve abd de kalabalik tr de kalabalik kapanmaz bence ama unitye gecilecegi icin de pek fazla irgalamiyor olabilirler

11. XeaqhuaV2

XeaqhuaV2 User

mErkEZe iLetTiK arkadaş oyuncu olmadıktan sonra merkeze iletseniz ne yazar 1 aydır merkeze ilettik durum bildirildi vb vb oyalıyorsunuz insanları keşke önceden deseydinizde günlerimizi lag yığınına harcamasaydık.

12. sinirden almanya bigpointi aradım kapalıyız diyorlar çok sinirliyim bu çoçukluğumdan beri oynadığım oyunu bu şekilde gördüğüm için

13. IRONMOON

IRONMOON User

Ya bırakın kapıda sıkışmayı port atlayamamayı oyuna giriş bile yapamıyorum Bağlantı kuruluyor ekranında kalıyor. Oynayamayacağım bir oyuna neden para yüklüyorum ben.

14. Ne zaman düzelicek ya bıktım valla şuan giremiyorum.

15. an itibarı ile giriş yapılamıyor

16. Freudel

Freudel User

2 saattir bu duruda oyun yeter artık be yeter

17. arkadaşlar adamlar sürekli yazıyor burdan bişey yapamıyolarlar supporta bildirin teknik ekip orası burası sadece forum

18. Kapıda kalmaya razıydık... Oyuna bile giremiyoruz!

Resim:

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 5 Nisan 2020
  19. Krios

Krios Guest

Merhaba,

Yaşadığınız sorunların farkındayım bildiğiniz üzere bizimde yetkimiz bulunmamaktadır. Bizlere destek olup bu sorununu çözülmesi adına HAR Dosyası alarak Support'a iletir misiniz ?

HAR Dosyası ile ilgili konuya buradan ulaşabilirsiniz.

İyi forumlar.

20. Freudel

Freudel User

özelden sitenin linkini at hacı merak ettim :) sorun hakkında diyecek bir şey kalmadı zaten

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.