Oyundaki Lag Sorunu.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve lllecelll tarafından 29 Mart 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. oyuna girlmiyor sabahtan beri.evet şeref indirip çektik kapı dönecez parayı alırken çalışıyo oynamaya gelince yok.bari girişe korona sebebiyle kapalıyız yazında tam olsun

MISRA11 bunu beğendi.
  2. merhaba opera kullanıyorum har dosyamı nasıl alıcam

3. JeweL68

JeweL68 User

Beta kapısını yaparken ilk dalgada steunerlrı kestikten sonra kapılar geldi fakat atlayamıyorum bug da kaldım hesabım fr3 te fakat fransızcam yok o yüzden buaraya yazım yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

4. kapılarda 2x için 1 hafta bekledim bu bugün bağlanamıyorum neyini beklemem gerekiyor daha

5. Tr5 deki hesabıma girebiliyorum tr2 deki hesabımda bağlanıyorda kalıyor

6. Richie

Richie User

sende bir şeyleri satın almadan önce dene o zaman.

7. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Konuyla ilgili olarak Supporta başvurunuz.

İyi forumlar.

8. ne yapmaya çalışıyor bunlar anlamadım kı

9. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Oyunda genel bir sorun olduğundan dolayı problem siz kaynaklı olmayabilir bu sebeple sorununuz çözülmediği takdirde Supporta başvurabilirsiniz.

İyi forumlar.

10. sandora12

sandora12 User

biraderr indirim çektik zeta gireriz diye bağlanıyor yazısında kalıyor DarkOrbit ekibi ne yapıyor hala ben anlam veremedim

11. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Öncelikle konunuzu forum kurallarına uyacak şekilde düzenledim. Oyunda genel bir sorun bulunmaktadır ve bu konu aynı başlık altında tartışılmaktadır. Konunuzu birleştiriyorum birleştirdiğim yerden takip edebilirsiniz.

İyi forumlar.

12. aga harbıden birşey sorucam napıyosunuz ciddi soruyorum sadece üstlerine ya işte oyun kapanmış bı bakın müsait bizamnda diyip evde takılıyormusunuz çok mu sıkıcı bu iş kardeşim benım bunaldınızmı ıyıce bu işi yapmaktan takılıyorsunuz sanırım evde öyle

13. ouzbtmn

ouzbtmn User

oyuna giriş yapamıyorum gemi 1-1 de bağlantı kuruluyor diyor ama oyuna girmiyor başka hangarımda bi gemi 5-2 de onu girince giriyor ama oda gemi değiştirmiyor kapı yapmam lazım ama oyuna giremiyorum gündüz saat 1 den beridir bu sorun var nasıl bi yol izlememiz gerekiyor dün de sürekli kapıda kalıyordu gemi

14. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Hatırlatmak isterim ki biz de sizler gibi oyuncularız sizin çektiğiniz sorunları problemleri biz de yaşıyoruz fakat bu durumu bildirmekten başka bir çözüm elimizden gelmemektedir.

İyi forumlar.

15. madem x2 günlerinde kapı yaptırmıyorsunuz telafisini verin bari onca insanın emeği hiç oluyor x2 de oyuna giremiyoruz bir sonraki haftaya kalıyo bir sonraki haftada aynı şekilde oyuna giremiyoruz boşunamı oynuyoruz bu oyunu merak ediyorum x2 de oyuna giremediğimiz sürenin telafisini istiyoruz hafta içi telafisini talep ediyoruz.

16. kardeşim benım anlıyorum senı ama hiç mi kimse birşey demiyor müberek yani kimse demiyormu şunu; ya sürekli aynı sorun du ben şunu bi çözeyım yada nedır bı bakayım. bu cümleyı kuran yokmu aranızda kıme dıyorsanız artık oyunda sorun olduğunu ?

17. 05.04.2020 tarihinde saat 15.00'dan itibaren oyuna hiç bağlanamadım. Oyunu kapatmayı düşünüyorsanız bize bildirin ki ona göre vakit ayıralım. Uzun zamandan sonra tekrar başladığım oyundan tekrar başlamadan sona mı geliyoruz anlamadım.

18. sandora12

sandora12 User

abi çekilen indirimler giden zamanlar nolcak

19. ben ne zaman konu açsam biyerden bi yere taşıyorsunuz üstüne 100 tane mesaj atılıyor kaybolup gidiyor kimse okumuyor sinir hastasımı etmeye çalışıyorsunuz

20. Başlıktaki etkinlik yüzünden oyundaki sorunlar çoğaldı,portaldan atlanmıyor,portala takılıyoruz uba ya atlayıp patlayınca düzeliyor, bazen yeniden bağlan diyoruz mesela 3-3 atladık yeniden bağlan gelince bağlan diyoruz bi önceki haritada oluyoruz,sonra invoke kesiyoruz bi kaç kişiyle gemi patladıktan sonra doğunca bazı oyuncuların gemisi gözükmüyor yaratığa sıktığı mermiler gözüküyor, ema atınca birisi 15 saniye sıkamadığımız oluyor,alfa gibi kapılarda sıkıştığımızı hiç demiycem şuan 2 gündür onun sıkıntısı var, şuan bağlanıyor oyuna girmiyor, bunun sebebi kesinlikle getirdiğiniz etkinliklerdir ne zaman etkinlik gelecek olsa ya da etkinlikte güncelleme olsa oyun bozuluyor dediğimiz sorunlar oluyor, acayip acayip bir sürü sorun var hala çözülememiş, en basiti arkadaşlık listesi penceresinin bir kere tıkladığımızda açılıp kendiliğinden kapanması 10 kere oluyor zor açıyoruz, bunca sorun varken yok har dosyası yok çerez temizleyin yok reset gelicek falan bunlar çare olmuyor, yazdığım sorunların bazıları 1 senedir var bazıları şu 2-3 haftadır sürekli var bir sürü sorun var artık hepsine çözüm bulunsun.(bu yazıyı sorunları çözebilecek yerlere iletin)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.