Bug / Oyun hatasi Oyundaki Lag Sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve PΞЯƒΞ©ĶŤSTOГM tarafından 18 Nisan 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Artık usandım gerçekten.
    Her hafta sonu gelince supporta gemim porta sıkıştı çıkarın diye yazmak zorunda mıyım? 2 oyun eğlencemiz var içine etmek zorunda mısınız? Nerdeyse 1 aydan fazladır bu oyun böyle.
    Arkadaş bu oyun nasıl Global!
    Başka oyunlarda oynuyoruz. Ama böyle saçma sapan teknik ekib olan iişlevsiz ve yetersiz donanımsız yok görmedim!
    Gören varsa cidden merak ediyorum. Ama sakın haa buradan yazmayın malum başka oyundan bahsedersek bann yeriz. Özele yazınız.
    Admin hemen sen de ctrl+c - ctrl+v yap lütfen. Ya da sen zahmet etme ben en sona yapıştırırım.

Bağlantı sorunlarıyla ilgili raporlarımız doğrultusunda Teknik Ekibimiz çalışmalarını yürütmektedir. Teknik Ekibimizin sorunu çok daha hızlı çözebilmesi adına lütfen Buradaki konudan yardım alarak HAR dosyalarınızı Support ekibimize gönderiniz. Böyle bu lag sorunları çok daha hızlı çözülebilecektir.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 18 Nisan 2020
  2. isyanda haklıılar başka oyunlar nasıl donmuyor anlamış deiliz ya

3. en iyisi ara vermek ben ara veriyorum oyuna unity sistemi gelene kadar da dönmeyi düşünmüyorum

4. Kara-Yol

Kara-Yol User

bi zaman ara verdim dedim oyuna döneyim daha 3 gün oldu pişman oldum

ALUCARD-BeRsErK bunu beğendi.
  5. Xeynas

Xeynas User

hysteria oyun unityde de düzelmeyecek bence darkorbit ekibi düzeltmek istese tarayıcı üzerinden de düzeltirdi

6. hayri

hayri User

artık şu oyunu duzeltmenın bı cagresını bulun xp sp3 yuklenmıs bılgısayar gıbı oyunun bı yerı calısıyor 5 yerı bozuluuyor napalım oyunumu bırakalım davamı acalım baska servere mı gıdelım yada sız komle tr 1 5 sunucusunu kapatın hepimiz rahatlıyalım

xbatmanxx bunu beğendi.
  7. dostum bir ümit bekliyoruz yöneticiler yanlış anlamasın ben bu düzene asla para yatıramam aylık premium alıyorum 10 günü çöpe gidiyor hatta önemli günleri değerlendiremiyorum geçen indirim çekip geliştirme yapacaktım birleştir ekranı problemi ve oyuna giriş problemi sebebi ile bu işlemi yapmaya korktum düzelirse dönerim bu oyunu seviyoruz değer veriyoruz ki sabrediyoruz farklı bir oyun olsa bunları yazmam bir daha da girmem zaten

8. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Her konuya tek tek özel cevap verilmektedir. Bizlerinde oyuncu olduğunu hatırlatmak isterim, sizler sorun yaşadığınız zaman bizlerin de oyun içi sorun yaşadığını belirtmek isterim. HAR dosyasının alımı bizlere bir katkı sağlamamaktadır, merkez ekibe iletilip sorunların tespiti içindir. Sorunun nerede ve ne zaman yaşandığının tespit edilmesi içindir. Hiçbir oyuncuya HAR gönderme zorunluluğu verilmemiştir. Sizlerden istenen destek talebidir. Forum içerisinde Link paylaşımı yasaktır, buna dikkat ediniz.

İyi Forumlar.

9. Xeynas

Xeynas User

aynen öyle

10. hayal_et

hayal_et User

2 saat önce ebedi de 1 hakkım lagdan gitti çıkış aldım. şimdi tekrar girdim oyuna ve sonuç konfi değişmiyor ben oyun oynamak istiyorum ne yapmam lazım

11. 1 saat önce bende etkinlik kapısında kaldım 2 saniye haraket edip 4 saniye duruyodu oyun kenara yollayıp kapadım şimdi hiç giremiyorum nasıl olucak bu iş anlamadım bir tek darkorbitte görüyorum böyle durumları allah sabır versin herkeze

lllecelll bunu beğendi.
  12. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Etkinlik kapısının telafisi Support ekibimiz tarafından Yapılmamaktadır, sorun çözülene kadar kapıya devam etmemenizi tavsiye ederim.

İyi Forumlar.

13. Etkinlik kapısında oyunda oluşan lagdan dolayı 1 hakkım gitti adminim. Bu hakkımı kim telafi edecek şimdi. Tek yaptıgınız açıklama sorunun çözülmesi için teknik ekibe ilettik diyorsunuz. Sizin oyuna müdahale etme gibi bir yetkiniz yok ve bizlere yardımcı olamadıktan sonra ne anlamı kaldıki. 1 aydır süren bu lag sorunlarından bıktık artık. Bu lag sorunlarının çözümü için yetkili bir agızdan açıklama bekliyoruz.

14. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Etkinlik kapısının telafisi Support ekibimiz tarafından Yapılmamaktadır, sorun çözülene kadar kapıya devam etmemenizi tavsiye ederim.
    Sizlere 7/24 tüm kadro olarak yardımcı olmaktayız. Lag sorunları hakkında Paradoks adminimiz tarafından açıklama yapılmıştı;
    İyi Forumlar.

Luminous bunu beğendi.
  15. betam patladı onun telafisi de yapılmaz ama dimi :D

16. Betada da 5 kere patladıysan o da senin sıkıntın :)

17. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Konu ile alakalı Support takımımıza başvurabilirsiniz, yardımcı olacaklardır.

İyi Forumlar.

18. Sayın Admin ben bu oyunu 2008'den bu yana oynuyorum. Bu sistem her zaman böyle. Sizin de oyuncu olduğunuzu biliyoruz.
    Artık her yorumda belirtmeyin. Aynı şeyleri okumaktan midemiz bulanıyor! Bir farklılık yapmak için oradasınız.
    Bütün Adminler için diyorum. Taa ki bizim Adminler ne zaman RADİKAL! kararlar alıp yönetime baskı yaparsa o zaman TR serverlarında gelişme olur.
    Cesur olun!

OLD_Darko-92BİT bunu beğendi.
  19. lllecelll

lllecelll User

supportun attığı mesaj gerçekten mantıksız ve sinir bozucu :mad:

20. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Bugün yaşanan lag sorunları ile ilgili forum üzerinde diğer konular ile birleştirilmiş konuya Buradan ulaşabilirsiniz. Lütfen görüşlerinizi Kurallara uygun olacak şekilde bizlere iletiniz.

Gerekli yönlendirmeler yapıldığından konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.