Bug / Oyun hatasi oyundaki lag/TR2-3

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Bordo^^Mavi___61 tarafından 8 Eylül 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. server birleşmesi oldu oyuncu sayısı(online sayısı) fazla olunca müthiş bir kasma porttan atlayınca donma oluyor . Bu durum raporlandımı hala video çekmekten vs kanıt istiyorsunuz o kadar insan yazıyor ediyor.Kendiniz girip görmüyormusunuz ?

01_72 bunu beğendi.
  2. Soyuz*

Soyuz* User

Oyunun böyle bir birleşme için yetersiz olduğu biliniyordu, serverlar tek olduğu zamanda böyle durumlar oluyordu.
    Birilerinin umurunda olacağını düşünmüyorum.

3. Crypton

Crypton Guest

Merhaba,

Server birleşme sonrası oyun donmalarının üzerine şikayetin farkındayız. Bunun için raporlamalar yapıldı. Supportun sizden kanıt istemesi yazılı değilde görsel olması daha büyük avantaj sağlamakta, Support ile iletişime emin olabilirsiniz. Sizden sadece biraz sabır bekliyoruz. Gerekli açıklama yapılacaktır.

İyi Forumlar...

4. neor

neor User

suan giremiyorum tr2-3 e
    cogu oyuncuda oyle sanirim

5. 1 ay vip indirim ve katlayıcı çekmiştim ve hiç kullanamadım :D bu oyun oynamaya değmiyor bırakın gitsin

6. Server birleşmesi sonrasında oyunda kullanılan ve oyuna dışarıdan müdahale edebilen engel olunmayan malum programlarında iki kat artması oyun donmalarının baş sebebi. Umarım bunu da raporlamışsındır. Malum programalrın kullanılmadığı haritalarda ne kadar yoğunluk olursa olsun donma yok. Kanıta gerek yok support denesin görsün, darkorbiti yeniden keşfetmeye gerek yok.......

7. Crypton

Crypton Guest

Merhaba,

Bu durum üzerine forumdan yapabileceğimiz bir şey yok, maalesef bu konu üzerine isteğiniz üzerine raporlama yapacağım. Ama dediğimiz gibi oyun içi sorunlara support daha çok yardımcı olacaktır.

İyi Forumlar...

BIÇAĞINTERSi bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.