Destek Oyundaki Sorun Ve Kapı Haksızlığı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve HaFİFteN-ArıZaLı tarafından 27 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhabalar ,
    Tr1 oyuncusuyum ve bugün oyundaki sorunları tek yaşayan ben değilim özellikle belirtiyorum. Akşamdan beri kimse doğru düzgün oyun oynayamadı. Herkes bu durumu chatte yazmıştı ve şikayetçiydi. Durumun gerekli yerlere iletildiğinide yetkililer kaç defa belirtti. Diyecek sözüm kalmadı ya. o_O

27.12.15 tarihinde akşam üstü gamma kapısına atladım. Kapıda da 2 hakkım kalmıştı. Kapıya girdiğimde , kapı aşırı donuyordu neyse hakkım var patlayıp cıkarım diye düşündüm.Sonuç oyun yüzünden patladım. Ardından oyunun beni 3-1 haritasına atması lazım ama atmadı.Gemiyi tamir et dedim ve gemi gama kapısında tekrar başladı. Beni 3-1 haritasına atmadı. Zaten fazla sürmedi tekrar patlayıp kapımı kaybettim. Supporta mail attım ve gelen yanıtla hayretler içerisine düştüm. O sinirle tekrar ticket oluşturmuşum. Sonuç ne mi oldu ? Kapı geri iade edilmedi ? Sebep kendi internet sağlayıcım ve bilgisyarımdaki kişisel sorunlarmış ( teamspeak, ıcq ,flashplayer tıkanması vs ) Başına benim gibi bir durum gelenler zaten bana gelen e-postayı biliyordur :mad::mad::mad::mad:

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  2. Merhaba ,

TR1 yada genel olarak oyunda oluşan sıkıntıları ( Genel bir sorun olduğu kesinleştiği zaman ) anlaşılır şekilde raporlayıp gerekli yere iletiyoruz. Fakat sorun şu ki bizler oyuna müdahale edemiyoruz yani bizler teknik ekip değiliz.

İyi forumlar.

HaFİFteN-ArıZaLı bunu beğendi.
  3. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

zaten bu kapıda tekrar dogması sistemden bir hata oldugunun gostergesi degil midir ? bence bu durum %100 hakli kabul edilmesi ,kapisi iade edilmesi gereken durumlardan. anlasilir uzlasilir bir uslupla yazarsaniz sport anlayacaktir .Kiyamet dun size demistik ya ,hakikatten oynanir gibi degildi Tr1.umarim duzelmistir okadar kapi actik indirim icin.

4. KAMİKAZE

KAMİKAZE User

kardeşim,öncelikle geçmiş olsun.inşallah mağduriyetin giderilir.fakat benim anlamadığım,madem oyunda sıkıntı var,o an keşke girmeseydin kapıya.böyle durumlarda bırak kapıyı ben oyunu bile açmıyorum.sonra derdini kimseye anlatamazsın.

HaFİFteN-ArıZaLı ve ÈrroR_™ bunu beğendi.
  5. Haklısınız. Ben daha erken kapıdaydım sibelonitleri falan da kestim hiç sorun yok görünüyordu. Kapıdan çıkmadan devam ettim. Kristallonlarda donmaya basladı. 2 Hakkıım var neyse patlar çıkarım dedim. İlk defa değişik birşey başıma geldi, patladım ama oyun kapıda devam etti. Zaten oyun aşırı donuyordu ,patladık yine. Kaybımın geri verileceğinden umudum az. Dün supporta yazdım "Sizin durumunuzda sunucu hatasının ne olduğunu söyleyemiyoruz ve bu nedenle ne yazık ki size Can veya Kapı veremiyoruz " diye yanıt aldım. Tekrar iletişime geçtim. Sistem son hakkı nasıl kaybettiğine bakar, eğer oyun kaynaklı bir sorundan ise otomatik olarak 48 saat içinde geri verir şeklinde yanıtladılar. Yahu el insaf ben kapıda patlayınca zaten tekrar oyunda başlıyorum.Daha hala sorun kimde'yi açıklamışlar.

Ayrıca bana gönderilen mesaja yanıt vermek için yeni bir ticket oluşturmadan nasıl cevaplayabilirim. Gelen mesaja yanıtla diyince olmuyor.

6. KAMİKAZE

KAMİKAZE User

ne diyelim,hayırlısı olsun.inşaallah verirler kapını.

7. ÇORBACI

ÇORBACI User

Fi tarihinde bende oyun donduğu için 3 defa artarda patladım banada masal anlattılar kapıyı vermediler o yüzden kapıyı alma ihtimaliniz bence hiç yok.

8. Merhabalar;

Maili yanıtlayamıyorsanız supporta tekrar mail atın eski ticker numaraınızı yazın sizden ne istenmişse cevaplayın maili gönderin tekrar supporta.

İyi forumlar.

9. Teşekkür ederim Çakır Modum.
    Merak edenler için belirteyim bugün 48 saat doluyor ve hala kapım yok. Atmış olduğum 9 mesajın yarısına gelen yanıtlar noktası noktasına kadar kopyala-yapıştır şeklinde. Geri dönüşler çok hızlı amenna ama zahmet edip cümleleri bari değiştirseler olurmuş :) Okuyup okumadıklarını da anlamış değilim.İlk defa supporta işim düştü. Düşmez olaydı. Ben kapım patladı ve oyun tekrar kapıda başladı diyorum. Sistem son hakka bakar diyorlar. Öz düşüncemi belirteyim tgc üyesi olmak varmış. O kadar dil döküp halimi anlattığım ve yazmış olduğum yeni mesaja eski ticketi ilave ettiğim halde hala aynı cevabın birebir aynısının gönderilmesi aslında size nasıl değer verdiklerinin bir göstergesi aslında.

Bir sorum olacak.Bu tür durumlarda sistemde sorun varsa sistemin kendisi otomatik kapıyı geri veriyormuş doğru mu? Yoksa bir yetkili aracılığı ile mi kapı geri veriliyor? Bu sistem nasıl bir sistem. Sorun var, kapısı patlayanların kapısını iade edelim gibi bir kod mu yazmış adamlar. :confused:

Son düzenlenen: 29 Aralık 2015
  10. Merhaba ,

Eğer sistemden dolayı kapı haklarınızdan sonuncusu yani 3. hakkınız yanarsa en geç 48 saat içinde sistem tarafından 3 hak ile kapınız iade ediliyor. Fakat eğer sistemden kaynaklı değilse bir iade olmayacaktır.

İyi forumlar.

11. Kıyamet adminim cevap için teşekkürler demek ki sorun bende imiş oyundaki kasma sorunları sistemle alakalı değilmiş ki kapımı geri alamadım. Herkeste aynı sıkıntılar vardı ayrıca oyun oynanmaz haldeydi yinede kapıyı vermediler. Tam14 ticket attım. İnanın gelen cevapların hepsi de noktası noktasına aynı mesajlardı. Konu kilitlenebilir. Support ekibini özverili çalışmaları için tebrik ediyorum.

12. Merhaba ,

Oyunla ilgili konularda bizlerin yapabileceği bir şey yok maalesef. Sistemsel bir sorun mu yoksa son zamanlarda yaşanan siber saldırılardan dolayı mı bunu bilemiyoruz. Son günlerde yapılan siber saldırılar nedeniyle genel olarak internet bağlantılarında yavaşlama ve çeşitli sıkıntılar yaşanıyor.

Mesela her zaman yapabildiğim şeyleri şimdi sıkıntılar çekerek yapabiliyorum hatta bazılarını yapamıyorum.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.