Oyundaki Sorunlar Nereyekadar devam edecek böyle

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve tacsızkralmetin tarafından 23 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selamunaleykum Ben Tr1 oyuncusuyum 2015 e girdik girecez ve oyunda oluşan sorunlardan ötürü sadece ben değilim çoğunluktan bahsediyorum sorduğum herkes aynı sorundan müzdarip yetkili arkadaşlar siz bu yapımcılara sorunları dile getirmiyormusunuz Oyunda takılmalar donmalar kapıda yaratıkların işaretlenmemesi ve onun bize sıkması f5 yapmama rağmen hala aynı olması benim patlayıp çıkmamı gerektirmesi sıkıldık artık bu sorunlrdan ötürü geçengün alfa kapısını yapıyordum lordakialarda iken kamıkaze attım ve lordakialar patladı ödül gelmedi bi anda tek bir lordakia türedi ve 1.000 civarı vuruyordu sanki hepsi tek bütün olmuş bana vuruyor ne olacak bu şekilde low kapısında da aynı şeyler yaşanıyor haritalarda kasmalar var etkinlikler geldiğinde oyun gidiyor birdaha giriş yapılamıyor artık sıkıldık bu duurumdan ötürü oyunu bıraktım bırakacam benim düşüncemde 20 veya 25 arkadaşım var hepimiz toplu halde bırakıcaz çünki yeterli gelmediğini düşünüyoruz oyunun yani atı alan üsküdarı geçti yaklaşımı var parayı kazananlar kazandı ve hiçbr şekilde ilgi ve alaka kalmadı adminler oyuna giriyor yaratık olarak gemileri rahatsız eder kafasına göre takılır kim veriyor bu yetkiyi bunlara dalga geçiyorlar resmen ben para yatırıyorum okadar paramla rezil oluyorum artık bunları yaşamamak üzere oyunu bırakıcam ve rahatlıyacam gibime geliyor sorunlardan başım ağrır hale geldi bunların düzelceği yok anlaşıldığı üzre unutmadan 2 gündebirde oyun gidiyor anasayfaya giriş yapılamıyor neyinnesi ise bu etkinliklerin payıda çok büyük oyunu mahvediyor çıkartmayın bari bunları sorunlardan başka birşey geitrmiyor bunlar gelecek cevaplarıda biliyorum herzamanki tırı vırı neyse ben sorunları dile getirdim hep aynı idi değişen hiçbirşey olmadı değişecekte görünmüyor sanırım kolay gelsin.

2. 7 senedir (8 olacak :D ) oyundayım yani oyunun başından beri varım fakat önceden bu oyun Gerçekten OYUN denilebilecek bir yapıya sahipti.

Şimdi ise oyun gittikçe batıyor :/

3. Herşeyin bir sonu vardır darkorbitte sona doğru gidiyor

4. ÇORBACI

ÇORBACI User

Darkorbit oyunu çok güzel bir oyun her türlü geliştirme ve yenilik yapmaya müsait bir oyun ama çok kötü yönetiliyor 2008 yılında ilk açıldığındaki sorunlar 7 yılda düzeltilmediyse oyunun sunucularına yatırım yapılmıyor demektir zaten son yıllardaki giderek artan oyuncu sayısındaki düşüşte bunu doğruluyor.

5. bu oyun aynı devlet sorunu gıbı bıturlu cozulemıyor :D

6. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Bağlantı Kopmaları ve Oyun Performansı Hakkında konusunu inceleyerek oyun Performansınız hakkında yapabileceklerinize bakabilirsiniz.

Bir Rakip yada NPC ile mücadele ettiğiniz sırada İnternetin anlık gitmesi , Oyunun kısa süreli donmasına neden olur.Öyle ki İnternet gittiği sırada siz sunucuya veri gönderemezsiniz ki buda rakibe lazer atışı yapmıyorsunuz gibi görünmesine neden olur.İnternet yeniden bağlandığında sunucudan veri size geri gelir ve Anlık kesinti sırasında rakibin size vurduğu puanlar toplanarak size bir anda yansıtılır.

Bu durumun yaşanmasında ki tek sorun kaynağı , Sunucular değildir.

İnternet Sağlayıcınızdan , Modeminizden kaynaklanabilir.

Ortak İnternet kullanıyorsanız yada İnternet Kafeler de oynuyorsanız aynı anda bir den fazla bilgisayar Ağa bağlı olduğundan ve Ağa bağlı olan bilgisayarların tek bir modem üzerinden veri göndermeye çalıştığını göz önüne alırsak , Modem bilgisayarların hızına yetişemeyebilir.

Bu durumda da donmalar ile karşılaşabilirsiniz.

Teknik sorunları iletmiyor musunuz sorusuna gelecek olursak ;

Biz oyunda yaşanan teknik sorunları , Oyunculardan gelen Şikayetleri , Oyunculardan gelen Fikirleri düzenli aralıklar ile Merkeze bildiriyoruz.
    Bu konuda içiniz rahat olsun.

Bu sorunlar nereye kadar devam edecek sorusuna ise ; Yol Haritası Uzan Vadeli Planlar hakkında görüşler Konusunu incelersiniz , Bigpoint ekibinin Dark Orbit hakkında uzun vadede geniş kapsamlı bir yenilik ve değişiklik programı olduğunu görebilirsiniz.

Keyifli Forumlar

7. Mcan~KyS

Mcan~KyS User

yav arkadaş bahane uydurma daha işte bi jackpot var diye herkes oyunda ondan donuyor tamam 1 2 kişinin interneti sorunlu herkes mi öyle o zaman bide suçu darkorbitte arayın

8. ya allah askına istiklal modum bu dedikleriniz ezber konusmaktan baska bişey degil yok cerez sil yok modem resetle nereye kadar oyundaki donmaları kasmaları cereze modeme baglayacaksınız sasırıyorum bi krede evet hata var düzeltiliyor denmiyor helal olsun size böyle insanları kandırdıgınız için helal olsun

9. webce

webce User

bende beklıyorum acaba bır gun cıkıp bırısı tamam hata bızde oyun sorunlu dıye kabul edıcekmı dıye ama cok beklerim gibi gelıo eskiden harıtalarda oyuncudan yaratık kesemezdık sımdı ıse bellı baslı oyuncular harıcınde kımse yok

10. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Bizler burada elçiyiz.

Eğer genel bir sorun ise ve Şikayet oyuncuların genelinden geliyorsa , durumu teknik ekibe iletiriz.

Eğer oyundan kaynaklanan genel bir sorun ise , Sorun genelde çözüme kavuşturulur ve oyunculara tazminat ( özür ) ödemesi yapılır.

Ben burada size ne hikaye yazıyorum , Ne de standart bir cevap veriyorum

Size ne biliyorsam onu yazıyorum.

İkinci olarak bende bu oyunu oynuyorum ve ben donma sorunu yaşamıyorum

Keyifli Forumlar

11. istiklal modum o zman bu kadar donma yaşayan özelliklede tr 3te tüm ögleden sonra anasayfaya giremeyen hatta su saatte yine giremeyen insanlar yalan söylüyor prd cerezlerini silmemişlerdir veya:)

12. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Ya ben anlatamıyorum , Yada sizler bizim yorumlarımızı tam olarak okumuyorsunuz.

Ben sizlere bu sorunu yaşamıyorsunuz demiyorum.DDoS saldırıları dolayısı ile bazı oyuncuların sorun yaşadığını biliyoruz.

Ben sizlere ben kendim sorun yaşamadığımı söylüyorum.Bunu bir yetkili olarak değil , Bir oyuncu olarak söylüyorum

Konuyu rapora ekleyeceğiz ve teknik ekibe ileteceğiz.

Sizlerden sabretmenizi istemekten başka yapabileceğimiz bir şey bulunmuyor.

Kilitlenmesi uygundur

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.