Oyundaki sorunlar

Konusu 'Teknik Konular' forumundadır ve NoName45_ tarafından 18 Nisan 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. NoName45_

NoName45_ User

Öncelikle merhabalar, bu konuyu nereye açacağımı bilemedim umarım doğru yere açmışımdır. Öncelikle size yaşadığım sorundan bahsedeceğim. Bundan yaklaşık 4-5 gün önce Edebi kapı etkinliğinde belli bir dalgadan sonra (yaklaşık 200-205. Dalgadan sonra) uridium, credi, tecrübe puanı, şeref puanı kazanamamışım. Ben bu durumu 210. Dalgaya gelip bu dalgadaki npcyi kestikten sonra farkettim ve 211. Dalgada bilerek patladım kapıyı sıfırladım. Bu durumu hatırladığım tüm ayrıntısıyla supporta bildirdim ve ilk geri dönüş yaklaşık 2-3 saat oldu ve şaşırmıştım bu kadar hızlı dönüş yapıldığına neyse, benden olayın olduğu saatin seyir defterinden ekran görüntüsü atmamı istediler ve balans sayfasıyla birlikte 5 adet tam sayfa ekran görüntüsü atıp durumu detaylıca açıkladım. Bu mesajıma yaklaşık 1 gün sonra cevap verildi ve hesap erişimi istendi sorunu araştırabilmek için ve bende kabul ettim. (Bu süre zarfında oyuna girmeyi bıraktım ve girdiğim zaman da çok durmamaya çalıştım eğer bir zararım dokunursa diye) aradan 2 gün geçti ve bu durumun teknik ekibe raporlandığını ve artık sorumluluğun teknik ekipte olduğunu söyleyip direkt konuyu kapattılar. Sanırım her mesajı yazan kişi farklıydı fakat hepsi bana karşı soğuktu ve bence böyle bir teknik sorunun özellikle oyuncuyu mağdur eden teknik bir sorunun üstünden bu kadar zaman geçirilmemesi lazım. (Keza bunu konuyu kapattıkları sıra gönderdikleri ankette de belirttim) Peki ben bundan sonra ne yapacağım? İletişimde olabileceğim bir support varDI onlar da yüzüme konuyu kapattılar. Buradan bakıldığında size karşı paragöz gibi görünebilirim belki ama oyunun sorunlarını herkes biliyor ve bu yaşadığım sorundaki etkinlik kapısı zaman, ilgi, cephane istiyor ve bir amaç için uğraşıyoruz herkes kendi içinde. İçimi artık buraya dökmek istedim, support direkt konuyu yüzüme kapatmasaydı yine buraya yazmayacaktım iletişim halinde olduğumuz için fakat konu yüzüme kapandı ve bundan sonraki süreçte ne olacağını bilmiyorum.

2. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Support ekibimizin de belirttiği gibi konu artık teknik ekipte olduğu için bizim veya support ekibimizin yapabileceği bir şey yoktur. Dönüş size ana merkezden yapılacaktır. Dediğiniz gibi bir sorunun çözümünü ancak teknik ekip yapabilir.

İyi forumlar.