Oyundaki Sorunlar.

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve MISRA11 tarafından 3 May 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. MISRA11

MISRA11 User

sistemin serverların bu kadar yorulması ve oyunun veri akışının dengesinin bozulmasının temel sebeplerini uzaklarda aramayın darkorbit kendi sonunu kendi hazırladı sebepleri kapılarda yapılan harita içeriklerinde az getiri vs kısıtlamalara gidilmesi yanlıştır. her ıd nin yaratıklarda dahil ide dir hepsi sistem içinde data dır sürekli değişir örnek tasarımlar diroit düzenleri kullandığınız roketler cephaneler modüller güçlendiriciler klan savaş istasyonları grupta işlenen güclendiriciler vs .. bu oyun flash tabanlı oyun olmasına rahmen içindeki içerikler çok fazla ..taşımaz kimse kendini kandırmasın ALMANYA dakilere iletilmesini talep ediyorum ordakiler akıl tutulması yaşıyorlar heralde hep biz pyuncuların üzerine oynuyorlar ellerinden uriyi nasıl alırız oyunda ne kadar daha çok online tutarız.. oyuncuları auto yaptınız bu darkorbitin eseridir.
    gereksiz yaratık dolu haritalar ,gereksiz gg kapı dolu....envanterde gereksiz bir sürü saçmalık var bunların düzeltilmesi şart yeni serverda açsanız düzelmez bu içerikle aynı sorunlar yaşanır NOKTA..

.AFRA. ve MISRA05 bunu beğendi.
  2. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Öncelikle başlığınızı düzenedim ve gerekli yere taşımış bulunmaktayım.

Tüm sorunların farkındayız ilgili şikayetlerinizi raporlarıma ekliyorum, başka bir sorunuz yoksa konunun kilitlenmesini talep edebilirsiinz

İyi Forumlar.