Oyundaki Ulaşılabilecek En Büyük DP Miktarı Nedir?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Saldırı-Hattı tarafından 5 Şubat 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Gemi modülleri, hp lazer, destek, hermes veya hercules, diroit düzeni vb. her şey dahil hesapladığımızda en büyük dp miktarı ne oluyor?

2. Citadelle

Hercüles+%20 çift güçlendirici pilot profili, Citadel modülleri, Kalp uçuş düzeni ile 1 milyon darbe puanını geçtiğimi görmüştüm,

Buna birde 27x 0.5 hp lazeri eklersen(Citadelin alabileceği toplam lazer) %13.5

1.135.000 oluyor, citadelin toplam hpsi

Tabi bu rakamlar oyun içinde satin alalarak ulaşabileceğimiz sonuçlar ile rakamlar,

Dlb güçlendirici, ve grup güçlendiricilerini falan'da eklersen 1 milyon 200 1 milyon 300 bini rahatlıkla geçiyorsun.

Themis. bunu beğendi.
  3. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Cevap veren @ERDALBAGGAL isimli üyemize teşekkür ediyorum bize pek bi iş bırakmamış ama bende kendimce bir hesap yaptım. :)

Şimdi;

700.000 Citadelin DP'si

Buna ekleyeceğimiz bonuslar;

50,000 Ar-Ge

%20 Herkül

%20 Kalp

%20 Destek

%13.5 HP-LF4

Toplamda %73.5 lik bir bonus alıyoruz. 700.000'in %73.5 514.500 yapar. Toplam 1.214.500 yapar buna Ar-Ge den gelen 50k lık artışıda eklersek 1.264.500 DP Puanı yapar. Buda birde %7(88.515)'lik bir grup desteği eklersek;

Toplam alacağımız maksimum DP 1.353.015 olur. (Üyemizden birazcık kopya çektim :D ) Benim hesapladığım darbe puanı bu eksik veya yanlış olma ihtimali olabilir lakin en fazla 50k-100k fark eder.

Sormak istediğiniz başka bir soru yoksa konunuzun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

Minerva bunu beğendi.
  4. İkinize de teşekkür ederim. Konu kilitlenebilir. :)

5. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Rica ederiz efenim :)

Talebiniz üzerine konunuz kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.