Oyundaki Yaratıkların uridium cok az veriyor artması lazım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ArDLex tarafından 24 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

1. Uridium 100%20 Artmalı

oy sayısı 0
    0,0%
  2. Uridium 100%30 Artmalı

oy sayısı 0
    0,0%
  3. Uridium 100%50 Artmalı

oy sayısı 0
    0,0%
  4. Uridium 100%100 Artmalı

oy sayısı 2
    100,0%
  5. Uridium Sabit kalmalı

oy sayısı 0
    0,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ArDLex

ArDLex User

Merhabalar,

Oyundaki Yaratıklar uridium cok az veriyor bunların artmasını istiyoruz.

Neden Diyeceksiniz ?

Çünkü oyun içerisinde bir sürü yenilikler geldi ve bunu kasarak yapılamaz hale geldi biz bu oyunu ölmesini istemiyoruz ve her geçen gün darkorbit oynayan oyunucu azalıyor.Bunu düzeltmek için sunlar gerekli Ya yeni map gelicek yeni yaratıklarla beraber yada uridium oranlarını biraz yukarı çekmeniz lazım.Ben su şekilde düşündüm sizede paylaşmak istiyorum.

Kristallon

EP51,200Honor256
    Credits409,600Uridium128

Kristallon Kestiktekn sonra ödülleri bu şekildedir.Benim istediğim sadece uridiumun 100 % 50 artması yani şu şekilde olacaktır.

Kristallon

EP51,200Honor256
    Credits409,600Uridium192

Bunun hakkında görüşlerinizi bekliyorum..

skayra1 bunu beğendi.
  2. skayra1

skayra1 User

aynen dedigin gibi , 128 uri veriyor npc kesilebilirse ama dükkanda satış fiyatı nerdeyse 100 bin urilik malzeme kullanmak gerekiyor npc yi öldürmek için . 1 lazerin 16 lvl yapma maliyeti 100 bin uri. geliştirmeler cok pahalı. Hatta dediğin bile yanlış en az % 100 olmalı. 50 ler az omuş bence . + 1

3. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Konunun yeri burası değil. Bu tarzdaki fikirlerinizi Güncelleme ve Fikir Havuzu kısmına açmalısınız. Konuyu açmadan önce o bölümde aynı içerikte bir konu mevcut olup olmadığını kontrol ettikten sonra yeni konu açabilirsiniz. Buradaki konular dikkate alınmamaktadır.

Konuya gerekli cevap verildiğinden kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.