Oyundan Atma Süresi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -yeter123- tarafından 14 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. -yeter123-

-yeter123- User

Tarayıcılar arasında oyundan atma süresi farkı mı var? Chrome ile Yandex arasında çok büyük fark var.Bu doğru mu ?

2. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Bildiğim kadarıyla hepsi ile aynı anda atması gerekiyor.Denemem gerekiyor , emin değilim çünkü.

Bİr fark bulunmamaktadır.Hepsi aynı sürede atmaktadır.

İyi forumlar

Son düzenlenen: 14 Temmuz 2015
  3. Ben maxthon kullanıyorum başka sekmeye geçince 5 dk duruyor galiba ama chromeda 1 dk geçmeden atıyor. Kısaca tarayıcı fark ediyor.

4. Merhabalar;

Bende pek dikkat edemedim ama genelde hemen farklı bi sayfaya geçsem oyundan düşüyorum :D.

İyi forumlar.

BlackGhost™ bunu beğendi.
  5. Prophecy

Prophecy User

chromeda neden 1dakika olmadan atıyor?

6. Merhaba,

Benim şahsi laptopumda chrome da hemen atmasına rağmen Opera da Chrome a oranla çok daha uzun bir süre hesap onlıne kalabiliyor.Yani özetle fark olabiliyor.

İyi Forumlar

7. dikduran1

dikduran1 User

chorme da çok erken atıyor, flashla alakalı diyeceğim ama yandex de aynı özellikte bir tarayıcı...
    yandex kullanıyorum oyundan atma rahat 6 dakika sürüyor...

8. Merhaba ,

Arkadaşlar bir sürü tarayıcı var. Denemeler yaparak en iyi verim aldığınız tarayıcıyı kullanabilirsiniz.

Gerekli cevaplar verildiği için kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.