oyundan atma

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve jedi_sith21 tarafından 28 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. iyi günler ben 3.level hammadde toplayıcı 2 tane 3 level ve 2 tane 2 level radarla pete palladium toplatıyorum ara sıra işim çıkınca ayrılıyorum ama 10 dk aktif olmayınca dark beni atıyor bunu nasıl engellerim

2. malesef engelleyemessiniz biriyle anlaşıp size 2dk da bir roket atsın hiç biri vurmassa yada kıpırdamassanız oyundan atar

3. Merhaba ,

Oyunda haraketsiz olarak 15 dakika kadar durduğunuzda sistem tarafından otomatik olarak oyundan çıkartılıyorsunuz. Bağlantınız kesildi tarzında bir yazı çıkıyor ve tekrar giriş yapmanız gerekiyor. Bir ara gemiyi hareket ettirmeden bekletip süre tutun. Ne kadar sürede bağlantı kesiliyor süresini öğrenmiş olursunuz. 15 dakika ise 10-15 dakika da bir bakıp hareket ettirirsiniz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.