Oyundan Ban Yemek

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve Darkendless1903 tarafından 20 Haziran 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhabalar. Hesabım 30 gün ban yemiş. Bunları yazmak için başka bir hesaptayım şu an.

Öncelikle bu forumda hiçbir admine küfür etmedim. Buna eminim. Nickim «®βŁДÐΞ•53» bilen bilir forumda çok aktifimdir ve hiçbir adminle olayım olmamıştır. Herkese yardım etmeye çalışır, boş zamanımda burada aktif olmaktan büyük zevk alırdım.

Supporta yazdım. Forumda tr takımına küfür ettiğim için hesabımın 30 gün ban yediği söylendi.

Adminlerden ricam şu ki nick üzerinden yazı geçmişine bakabiliyorsanız ban yememe sebep olan kısmı gösterebilir misiniz ? Böyle bir olay gerçek değil kendimi kanıtlı şekilde savunmak istiyorum.

Eğer hakaret anlaşılacak bir şey yazdıysam onu da göreyim ki başka zaman yapmayayım ama dediğim gibi böyle bir şey söz konusu değil.

2. Forum hesabın mı kapandı yoksa gemin mi 30 gün kapandı?

3. Gemim kapandı. Forum hesabı kapalı mı bilmiyorum ama geçmiş mesajlarıma bakabildiğim için forum hesabımın kapanmadığını düşünüyorum.

Tr ekibine küfür etsem forum hesabım kapanmadığı halde asıl hesabım nasıl kapanır çok garip.

Şuradan geçmiş mesajlarıma bakar mısınız siz de ? Forum hesabım açık görünüyor ve son mesajlarımda küfür göremiyorum. Baktığınız zaman mesaja beğeni atar veya cevaplarsanız sevinirim köprüyü kaldırayım.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 21 Haziran 2020
  4. İlginç geldi, sanırım ortada bi yanlış anlaşılma veya bi yanlışlık var bilemedim..
    Ama nacizane bi görüşüm var. Gerek forumda gerek oyun chatinde birer kez deneyimledikten sonra anladımki forumu sadece okumak için, chati ise sadece karantina, hades vesaire için kullanmam gerekiyor.. Bu benim şahsi kendi düşüncemdir. Şahsıma göre İncir çekirdeğini doldurmayacak şeyler sebep gösterilip, verilen cezaları deneyimledikten sonra kenara çekilip sadece okumak ile yetiniyorum.. Nadir böyle yazıyorum artık..
    Geçmiş olsun. Ortada bir yanlışlık varsa umarım tez zamanda düzeltilir..

5. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Almış olduğunuz ceza ile ilgili iletişime geçmeniz gereken merci Support Ekibi'dir. Forum üzerinden size bu tarz bir destek sağlayamayız. Lütfen Support Ekibi ile iletişime geçiniz ve bu durumu yalnızca orada dillendiriniz.

Konuya gerekli cevaplar verildiğinden kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.