Geri bildirim Oyundan bugün itibari ile memnun musunuz?

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve JαbbαŔ tarafından 18 May 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. JαbbαŔ

JαbbαŔ User

Merhaba değerli forum okuyucuları,

2008 de başladım bu oyuna 13 senedir gerçekten bazı yılları saymazsak çok güzel bir oyun deneyimi olmuştu benim için, Global Amerika 2 de başlayıp 2012 de oradan TR5 serverine geçiş yaptım ve gerçekten Türk insanı bu oyunu resmen sorumluluk ile benimseyerek oynadığını gördükten sonra bende katıldım bende bir Türk'üm haliyle :) Oyun şu günlerde bitme noktasına geldiğini görüyoruz eski zamanları biraz yad ettiğimizde, peki siz oyunun şuan ki halinden memnun musunuz?
    Benim düşüncem ve cevabım: Hayır, gelişmeyip sadece kendini tekrarladı.

2. tryhardD

tryhardD User

Hayır memnun değilim sebebi de bigpointin kendi GİŞ kurallarına inatla riayet etmeyip yasak yollarla gemi kasan ve savaşan oyunculara ceza vermek yerine ödüllendirmesi. Bu durum hala devam ediyorken oyunun diğer sorunlarını konuşmanın da bir anlamı yok.

3. §İN§İ

§İN§İ User

Haritalar da yaratık bile tutamıyoruz ,uzaktan patlıyoruz ve her ay milyon uridyum gerektiren yenilikler...adaletsizlik diz boyu nasıl memnun olalım ?

4. Zan-zun

Zan-zun User

oyun bitti arkadas oyun bot uzerine kuruldu artik etkinler bakarsaniz ne demek istedigmi anlarsiniz burda bizleri yillardir kandiran kisiler var 5 yildir calisma yapiyorlar hala cozemediler yada cozmek istemiyorlar bunun bir acilamasi yok biz burda yaziyoruz bize kiziyorlar yanlis bilgi veriyorsunuz diyorlar merkez yok yada calisan kimse yok yada botlar bir seyler kazaniyorlar sene 2021 olmus oyunda 5,6 klan savasiyor gerisi bota chat rahat yazan larda var adam niye uri cekim diyor gecen chat bot calisiyor diyor kerizmiyim diyor chat adminler birsey demiyor suan bizim ts de en az 20 kisi olurduk yeni isden geldim bakdim kimse yok kimse oynamiyor baska oyunlara gittiler giden kisiler en cok dikkat etgi sey bigpointle alakasi olmasi diyorlar cunku insalar tiskindi oyundan iyice

bu kadar rahatlik pes diyorum

youtube vidiolara bakiyorum adamlar klan halinde vidio cekmis nickleri sakliyorlar .DDDD ve burda bizalari kanit yolla diyorlar sanki yolladik direk bann attilar adamlara kanit atiyorsun adam yazdigi cevap 2012 linki atiyor bana :DDD o zaman kanit demeyin youtube bakin gunluk kac kisi oyun birakiyor golbey dark diye

ama tbr ediyorum iyi yoldlar :DDD

tryhardD bunu beğendi.
  5. JαbbαŔ

JαbbαŔ User

Evet P2W olması yolunda ilerlemek için hiçbir kimseye ban vs atılmadı
    yaratığı da 3. parti yazılımlarla tutuyorlar madem oynamayı bu kadar sevmiyorsun oynama demezler mi adama :d
    Bu arada ben bıraktım tabi oyunu da bırakmadan önce o video konusunda 2 tane video attım o 3. parti yazılımla video çeken kişi resmen apaçık ortadaydı ama ya supportta maillerimiz faili meçhule kurban gidiyor yada merkez ekip banlamak istemiyor :D

6. smoonrise

smoonrise User

Kim neden memnun olsun ki ( illegal oynamayanlar açısıdan diyorum ) alınan paraya karşılık verilen tüm hizmetler ortalama altında , herzaman bir bahane bir suç bizde değil konuşması . Oyunu icat edip kullanıcalara sunan şirket değil bu sayıda kullancıya açınca başarısız olacağını hizmetlerinin kötü olacağını düşünmeyen şirket suçsuz ama oyuna kayıt olup para , zaman , emek veren yazılı kurallara uyacağını zannedip legal oynayan oyuncu haksız !!!
    Dünyanın neresinde var böyle rahatlık ...
    Para meselesi olunca çok ucuz bir oyun demeyi bilen merkez iş hizmete gelince taahhüt ettiği illegal olan hile - bot - bug ile başa edemeyen , lag donma kasma çökme v.s sorunları çözemeyen bir merkez var

Memnun olanlar türlü illegal işler ile modülleri fulleyen , geliştirmeleri fulleyen - bot bug ile urisi ggsi rsb ema x4 bitmeyenler , sadece ctrl tuşu ile savaşıp kazananlar tabiki 4 köşe keyfinden .

7. valla ben memnun sayılmam ama bırakamıyoruz da :D dün oyuna giremiyorduk bugünde her beş dakika da bir oyun hesabı kendiliğinden kapatıyor ve giriş ekranına tekrar atıyor :D bug vs bitmiyor mubarekte :D

8. JαbbαŔ

JαbbαŔ User

o oyun oynamak olmuyor ama oyun seni oynatmış oluyor :) bugla gemilerini fulleyenler gerçekten hem 3. parti yazılım kullanıp buglu gemiyle oyunculuk taslamıyor mu birde :D aşırı trajikomik
    ben 13 senedir oynuyorum aynen öyle senin gibi düşünüyordum ama farklı oyunları sorunsuz oynayınca bırakıyor insan şuan daha eski oyunlar var ve gerçekten insanlar yatırdığı paraların karşılığını alıyor.
    keşke oyun Türk yazılımcılar da olsaydı gerçekten daha oynanabilir bir oyun olurdu çünkü gerçekten TL bazında para kazandırıyor ve global bir oyun getirisi var ama bigpoint bakmıyor

tryhardD bunu beğendi.
  9. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Açıkçası oyundan 2016'dan itibaren hiç mi hiç memnun değildim. Bugüne özel bir durum değil. Eskiden de sıkıntılar vardı yani 2016 öncesi ama sonrasındaki ve şimdilerde olduğu kadar değildi. :)

10. ONURBEY

ONURBEY User

İyi akşamlar;

Oyundan memnun olmak için;

İlk önce ADALET lazım, bu oyunda yok maalesef :( :( :(

Hakkını koruyan, gözeten, adil YÖNETİCİ ler lazım.

Ailene küfür edildiği zaman, bunu sanki kendisine edilmiş gibi görüp, o küfür edenleri, doğduğuna pişman edecek YÖNETİCİ ler lazım.

GİŞ kurallarına uyanla, uymayanları ayırt edecek YÖNETİCİ ler lazım.

Gerçekten GİŞ Kuralları uygulansa, oyunda BUG BOT kalmayacak, oyun zorlanmayınca donma da olmayacak,

Saygılarımla.

JαbbαŔ bunu beğendi.
  11. JαbbαŔ

JαbbαŔ User

ve yönetimden şikayet edince "beğenmeyen sağ üstten çarpıdan kapatabilirsiniz" demeyen bir yönetici lazım :)

12. DraydiBoy

DraydiBoy User

Konu başlıkları hep aynı, oyun bitiyor, oyunu bırakıyorum, oyunu bıraktım, oyundaki laglar vs. vs. vs. vs. Arkadaşlar usanmadınız mı aynı şeyleri yazıp yazıp durmaya herhangi bir şey yapmıyor işte Almanya. Türkiye ekibi raporluyor iş yapıyor ama ana yerdeki adamlar yapmıyor. Siz şey mi düşünüyorsunuz acaba biz buraya yazıcaz onlar görecek(almanya ekibi) ona göre düzeltecekler :D:D:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D: baya gülerim buna diğer ülke forumlarına bir göz atın ya nasıl gireceğinizi bilmiyorsanız google amcaya darkorbit Almaya, İngiltere(istediğiniz ülkenin ismi) gibi ülke isimleri yazarak açılan başlıklara bir göz atın. He birde benim yabancı dilim yok dersenizde, siteye girdikten sonra farenizin sağ tıkına basınca açılan menüde, genellikle alttan yukarı doğru 4. sırada Türkçe diline çevir diye bir buton oluyor ona tıklayınca allahın hikmeti herhalde bir bakıyon sayfadaki yazılar Türkçe :D

Görevli adminleri 10 yaşında yetkili biri mi zannediyorsunuz bazen yazdıklarınızı okuyunca ciddi anlamda düşünmeden mi yazıyorlar, düşünemiyorlar mı diye kafamda sorular oluşuyor. Adam aynı şikayeti 1 defa alsa dicem ki tamam pek umursamadı geçti gitti, 10 defa aynı konuda şikayet alınca adamda bir yerden sonra derki bıktım ya raporluyorum. Onlarca defa yapınca değişen bişi olmuyor sorun aynı sorun çözümü Almanya ekibinde yani, genel olarak bunu anlamanız lazım. Şöyle bir şeyde var adama aynı şikayet sürekli gelince gelmesin diye raporlar zaten bıkar yani.

En olarak da belirtmek isterim ki sözüm meclisten dışarı buradaki hiç kimseye laf itiştirme gibi bir çabam yok. Özelliklede bu konu yazma sebebim konunun güncel olmasından dolayı.