oyundan çıkıldığı halde haritada kalma

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ·٠•●вLuΞѕρคяк™[YİKİ] tarafından 21 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar tuhaf bir olayla karşılaştım aranızda bilgisi olan varsa lütfen söylesin bana klandaki arkadaşlarla birlkte 2-7 haritasında kasılıyorduk birisi oyundan cıktı ancak gemisi oyunda olmamasına ragmen haritada bişey kesiyormuş gibi bugta kaldı ve kestigimiz yaratıklardan o da ödül alıyordu sizce bu nasıl olmuştur yardımcı olurmusunuz iyi forumlar.

2. :D bakalım daha neler duyacağız :D

etkinlik çarpmış darkorbiti :D

3. O.S.C.A.R

O.S.C.A.R User

valla arkadaşım seninki yine iyiymiş çıktığı halde kasılmaya devam ediyor :) ya ben napim.bende yeni konu açacaktım seninkini görünce buraya yazayım dedim.5-3 pala topluyorum sonra onu kapatıp 5-2 hangardakini açıyorum palayı satıyorum sonra kapatıp haritaya 5-3 edönmek istiyorum gemin yok edildi diyor 2. hangarı ve 2. gemiyi açtığım halde.şükret sizinki kasılıyor benimki patlıyo oda pala toplamaya devam etse ya:) ne muhteşem olurdu ozaman ben 2. gemiyle kasılırken 1. gemi pala toplasa.şaka biyana adminim gerçekten bu sorunu bi haftadır yaşıyorum gemiyi kapatıp öbür gemiyi açtığım halde öbürü açık kaldığı için anni gelip kesiyor neiş

4. Merhaba ,

Bu tür konuları buradan bilemiyoruz. Tarayıcı , Flash Player yada başka bir nedenden dolayı sıkıntılar yaşanıyor olabilir. Yani genel olarak sürekli olan şeyler değildir. Ayrıca bu tür konularda support ile iletişim kurup hesabınızı inceletebilirsiniz. Eğer bir sorun varsa yardımcı olacaklardır.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.