Oyundan Çıkış

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve TR-Barbaros-16 tarafından 3 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Öncelikle merhaba;
    Oyundan çıkış yapmak isteyip 20 saniye bekleyince normalde olduğu gibi çıkış başarılı olup sayfa kapanmıyor. Bazen 0 da öylece bekliyor bazende bağlantı koptu yazısı çıkıyor. Yardımınızı bekliyorum...

2. Genel bir sorun galiba bendede genelde bağlantı koptu diyor ama oyundan çıkmış oluyorsun zaten sadece ekranı kapatmıyor.

Darion26 bunu beğendi.
  3. Sorun olup olmadığını bilmiyorum ancak aynı durum bendede mevcut, bazen 5 saniye sonra sayfa olması gerektiği gibi kapanıyor bazen bağlantı koptu yazısı çıkıyor. Ama o bağlantı koptu yazısında ki çıkış butonuna yazınca yine istenilen sonuca ulaşılmış oluyor. Çok büyük bir problem teşkil ettiğini sanmıyorum.

4. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Arkadaşlar sorun genel. Bizlerde farkındayız zaten ilgili ekran görüntülerini alıp merkeze bildirdik.

Çözüme kavuşturulmasını bekliyoruz

Kilitlenmesi uygundur

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.