Oyundan çıktığımda başka siteye yönlendiriyor? Sebebi ne bunun ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Çerkez! tarafından 26 Aralık 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Çerkez!

Çerkez! User

Merhaba . Hesabımdan çıkış yapınca beni ana sayfa yerine başka çerez ve oyun sitelerine atıyor. Bunun sebebi ne ?

2. Bigpoint'in oyunlarının reklamının olduğu bir sayfa mı yoksa başka oyunlar mı ?

3. Çerkez!

Çerkez! User

başka sayfa tabikide .Oyun sitesi

Normal oyuna giriş yapıyorum ama çıkış yapınca alakasız oyun ve çerez sitelerine yönlendiriyor ana sayfa yerien .Sebebi ne bunun .

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 26 Aralık 2018
  4. Kullandığın tarayıcıdaki eklentileri çerezleri ve geçmişi silip tekrar çıkış yapmayı dener misin? Ben çıkış yapınca tekrar oyuna yönlendiriliyorum bir kaç kez denedim başka bir yere yönlendirilmedim.

5. Çerkez!

Çerkez! User

Biliyorum farklı gemimde de aynı şekilde ana sayfaya yönlendirme yapıyor ama o hesabımdan çıkınca alakasız sitelere yönlendiriyor.

6. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Öncelikle forumda acil yardım, admin bakar mısın, gibi başlıklar açmak yasaktır. Bunlar yerine sorununuzu kısaca açıklayacak şekilde yazınız.

Forumda link paylaşmak yasaktır. Resim yüklemek için buradaki bağlantıdan yardım alınız.

Son olarak forumda aynı konu için birden fazla konu açmayınız lütfen. Konularınız tek bir konuda birleştirildi.

Bazı hesaplar oyun sitelerindeki reklamların aracılığıyla açıldığı için oyundan çıktığınız zaman veya oyunda anasayfanın üst ve alt bölümünde o oyun sitesinin reklamını görebilirsiniz. Sizin hesabınız da büyük ihtimalle bu oyun sitesinden açılmış olduğunu düşünüyorum.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.