Bug / Oyun hatasi Oyundan düşme

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve (_GENERAL_)57 tarafından 28 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Durduk Yere oyundan düşüyoruz.Bu tek bende yok TR6 chat ına bi bakın herkes isyanda neler oluyor bu oyuna.Verdiğimiz paranın,Zamanın karşılıgını alamıyoruz.Bir güncelleme getirdiniz.1000 Tane hata çıktı ortaya.

2. dngn75

dngn75 User

Kesinlikle katılıyorum. 5-3 de donma ve bağlantı kopmalarından dolayı patlamadan 24 pala ancak toplayabildim.

3. Merhabalar

Şuan oyunda genel bir sorun bulunmaktadır ve teknik ekip üzerinde çalışmaktadır.En kısa sürede sorunlar giderilecektir.Forum üzerinden daha fazla yapabileceğimiz birşey yok.Konu açmanız herhangibir yarar sağlamayacaktır.Aksine sorunlar daha geç çözülmesine neden olacaktır.

Ayrıca verdiğim linkteki çözümleri inceleyebilirsiniz.

https://board-tr.darkorbit.com//threads/baglanti-sorunlarina-sirali-coezuemler.100497/

İyi forumlar

4. Oyunun genel sorunu bize verdiğiniz öneriler bi işe yaramaz.O önerileri siz kendiniz yapın belki işe yarar.

5. Sanırım Oyunu Hacklemişler. Az Önce Oyun İçinde Üst Tarafta İce Mateoridi 4-5te Çıktı Haydi O Haritaya S.çmaya Abartmadan Oynayalım
    Diye Bi mesaj Geldi..

6. ÇORBACI

ÇORBACI User

Ayda 1 gün lf4 günü oluyor her lf4 günündede oyun bozuluyor ve oynayamıyoruz bunun adı tesadüf değil bu resmen insanları enayi yerine koyma insanlarla dalga geçme bir hata 2 defa üstüste olursa belki tesadüf dersin ama her seferinde aynısı olur ve sen buna inanırsan bu aptallıktır.

7. Kıta40

Kıta40 User

ayda 1 gün lf4 günü ama bu oyun bozulması 3 günde 1 tekrarlanıyor çarbacı kardeşim. :))

8. Valla bu yeniliği kimse istemiyodu sadece mini haritada kolaylık sağlanabilmiş kırk yılın başı HİTAC gelmiş onda da oyun donuyor. Bağlantı gidiyor. Ne zaman kurtulucaz bu oyun hatalarından?

9. Kıta40

Kıta40 User

yenilik olarak ne geldi ben pek anlamadım. mini harita hariç. millet neden bu kadar yenilik için isyan ediyo anlayamadım. oyun fps m yenilikten beri daha bi iyi oldu.

10. Bonanza

Bonanza User

lf-4 günü uzatılsan bari sorundan dolayı kaç tane kutu aldım yazık günahtır 1 ay bekleyemem.

11. bune ya koskoca şirket serverlarınız cok dandik sürekli buglar oyuna anasyatfınsa girememe vs. 1 aydır lf4 gününü bklıyordum ondada oyunun hatası yüzünden giriş yapamıyoruz. Lf4 günü uzatılsın sayın modum bu konuyla bir ilgilenin lütfen

12. orkun

orkun User

alın oyununuzu başınıza çarpın artık siz oyunun performansını arttırmaya çalışırken geride bıraktığınız sorunları kim çözecek biz mi çözecez

13. yav sabahtan beri oyuna giriyoum bir dakka kalmadan hemen oyun donuyor sıkıntı sadece bu serverde hata ne zaman çözülür

14. dngn75

dngn75 User

Diğer serverlarda da sorun var.

15. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Arkadaşlar oyundaki sorunların farkındayız ve teknik ekibimiz düzeltmek için üzerinde çalışıyorlar sizden ricamız sabırlı olmanızdır.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.